Prin campania “Reciclăm şi Inovăm”, desfăşurată în perioada 29 septembrie – 14 noiembrie, Telekom Romania a dorit să inoveze modul în care hârtia reciclată...

Reciclam si InovamPrin campania “Reciclăm şi Inovăm”, desfăşurată în perioada 29 septembrie – 14 noiembrie, Telekom Romania a dorit să inoveze modul în care hârtia reciclată poate fi folosită mai departe. 

În aceasta perioadă, angajații au fost invitați să adune materiale tipărite pe hârtie cu vechea identitate și să le aducă la punctele de colectare stabilite în sediile companiei. Aceştia au fost informaţi cu privire la impactul pe care îl pot avea asupra mediului, adoptând un comportament responsabil şi mobilizator.

Prin implicarea angajaţilor şi cu ajutorul voluntarilor campaniei “Reciclăm şi Inovăm”, Telekom Romania a reuşit să colecteze peste 16 tone de hârtie.

În urma campaniei, compania va transforma hârtia reciclată în materiale pentru birou cu noul brand T, pe care le va oferi de Sărbători angajaţilor. Astfel, compania a redus consumul de hârtie pentru producerea de materiale cu noua identitate, cantitate de hârtie pentru producerea căreia ar fi fost necesară tăierea a peste 272 de copaci. Compania a inovat modul în care reciclarea poate fi integrată în creşterea unui brand şi a arătat că un efort minim pentru protejarea mediului are un impact concret în business.

Acţiunea de reciclare a fost realizată în parteneriat cu Antalis.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.