Gigantul japonez Sony, unul dintre cei mai mari producători de electronice din lume, a anunţat recent un nou tip de ecran care ar avea...
sonyGigantul japonez Sony, unul dintre cei mai mari producători de electronice din lume, a anunţat recent un nou tip de ecran care ar avea puterea de a transforma orice pereche de ochelari, fie ei de vedere sau de soare, într-una smart, scrie Engadget.

Noul ecran este complet detaşabil, aşa că utilizatorii îl pot scoate în orice moment.

Acest modul este compus dintr-o placă de control, cu senzori Bluetooth, WiFi, un procesor şi un microdisplay OLED 640×400 care serveşte drept ecran.

Gadget Trends, experienţa Google Glass și … RețeteTV

Pentru moment, cei de la Sony sunt în curs de testare al acestui nou dispozitiv, plănuind să le dea partenerilor care doresc să facă aplicaţii pentru jocuri sau alte activităţi de entertainment o variantă SDK, urmând ca din 2015 dispozitivul să intre în producţie de masă.

Nu ne-ar mira nici faptul ca următoarea generaţie de Glass a celor de la Google să fie echipată cu acest display, mai ales că inginerii companiei au renunţat la procesorul actual pentru unul produs de Intel.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.