foodpanda, una dintre cele mai mari platforme online de comenzi de mâncare la nivel mondial, susţinută de Rocket Internet, anunță o nouă serie de...
foodpandafoodpanda, una dintre cele mai mari platforme online de comenzi de mâncare la nivel mondial, susţinută de Rocket Internet, anunță o nouă serie de achiziții în Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Croația și Ungaria.

La scurt timp după consolidarea platformei pe piețele din India și Mexic, în urma achiziției TastyKhana și PedidosYa, foodpanda vizează poziția de lider de piață și în Europa Centrală și de Est, această regiune jucând un rol important în strategia globală a foodpanda.

În Serbia, Muntenegru și Bosnia și Herțegovina, foodpanda a preluat Donesi.com, în urma acestei achiziții, foodpanda urmând să deruleze toate operațiunile sub brand-ul Donesi, dându-le acces clienţilor din această ţară la peste 550 de restaurante.

În plus, foodpanda a achiziționat compania de livrare de mâncare Pauza din Croația, care colaborează cu sute de restaurante. Pauza a fost fondată în 2008 și își va continua operațiunile sub brand-ul propriu.

Prin achiziția NetPincer, foodpanda a obținut statutul de lider de piață și în Ungaria. NetPincer este prezent pe piața maghiară încă din 1999 și are parteneriate cu peste 550 de restaurante în toate marile orașe din Ungaria.

„foodpanda s-a concentrat întotdeauna pe regiunea Europei Centrale și de Est, aceasta fiind una dintre cele mai importante piețe pentru comenzile de mâncare. Achizițiile recente consolidează poziția noastră de lider și ne va permite să punem la dispoziția clienților oferte mai bune și mai cuprinzătoare”, a declarat Ralf Wenzel, Managing Director și Co-fondator foodpanda.

La nivel local, foodpanda colaborează, în prezent, cu peste 300 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați și Sibiu.

foodpanda, împreună cu brand-urile afiliate hellofood și Delivery Club, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în peste 40 de țări de pe cinci continente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.