Visuri la Cheie prezintă în această săptămână o poveste de viață fericită: Victoraș, un copil de 11 ani care a suferit de o tumoră...

Dragos si familia DamianVisuri la Cheie prezintă în această săptămână o poveste de viață fericită: Victoraș, un copil de 11 ani care a suferit de o tumoră plasată între centrii nervoși.

Miercuri seară, începând cu 20:30, la PRO TV, telespectatorii vor putea urmări împlinirea unui nou vis. Caravana Visuri la Cheie va ajunge în această săptămână în Dragomirești Deal, unde va opri în faţa casei lui Victor Damian, un copil de numai 12 ani, operat de tumoră pe creier.

Familia Damian a primit un dar neașteptat de sărbători. Copilul cel mare, Victoraș, a fost născut chiar de Moș Niculae. Familia ducea o viață normală, până în 2007 când Victor a început să acuze dureri groaznice de cap. Nu suporta lumina, televizorul și obosea extrem de repede. Rezultatul examenului RMN a fost tulburător: tumoare craniofaringiom.

Prima operație din martie 2007 a fost un succes, 90% din tumoare fiind eliminată. Exista riscul ca băiețelul să rămână paralizat. Problemele nu s-au oprit aici: după operație, băiețelul a făcut diabet insipid. La controalele de rutină, tumoarea nu a recidivat. În paralel, Victor a fost supus unui control mai amănunțit unde a aflat că tumoarea este mult mai mare decât la începutul operației.

Salvarea lui Victor a venit de la o clinică medicală din Germania. Suma necesară intervenției chirurgicale depășea însă posibilitățile familiei Damian. Primul semn al solidarității umane a apărut în acea perioadă în viața acestora, suma fiind strânsă în urma mediatizării cazului prin intermediul unei campanii Acasă TV. Victor a fost operat pentru a doua oară, în prezent fiind sănătos.

„Familia lui Victor este un exemplu de oameni luptători. Au crezut în faptul că Victoraș își va reveni și că va duce o viață normală și au făcut tot posibilul să strângă bani pentru operația copilului. Mai mult decât atât, i-au oferit acestuia un frățior pe care Victor îl iubește enorm. Va fi o ediție cu totul și cu totul specială, care va încheia un sezon de succes”, a declarat Dragoș Bucur.

Pe parcursul emisiunii, Victor și familia sa vor avea parte de o serie de surprize muzicale din partea unor cântăreți extrem de îndrăgiți și cunoscuți din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.