Laureata premiilor Oscar Jennifer Lawrence se află pe primul loc în rândul celebrităţilor căutate pe Google în acest an, cel puţin în preferinţele consumatorilor...
googleLaureata premiilor Oscar Jennifer Lawrence se află pe primul loc în rândul celebrităţilor căutate pe Google în acest an, cel puţin în preferinţele consumatorilor americani.

Actriţa în vârstă de 24 de ani a ţinut prima pagină a publicaţiilor în acest an – şi de aici este lesne de intuit popularitatea de care s-a bucurat şi în rândul celor care au accesat motorul de căutare Google – şi a avut toate motivele să fie în atenţia tuturor. A jucat în două pelicule celebre, X-Men: Days of Future Past şi The Hunger Games: Mockingjay, partea 1, a câştigat un Glob de Aur pentru rolul din American Hustle, şi a fost în mijlocul scandalului legat de spargerea unor conturi de iCloud.

TOPUL celor mai populare căutări pe Google în 2014

Locul imediat următor este ocupat de vedeta TV Kim Kardashian, care a încercat şi nu a reuşit să dea peste cap internetul (#BreaktheInternet) odată cu apariţia pozelor nud de pe coperta revistei Paper.

Care sunt filmele și emisiunile TV preferate în căutări pe internet în 2014?

Ultimul loc de pe podium este luat de starul din serialul de comedie 30 Rock, Tracy Morgan, care a fost implicat în această vară într-un accident auto. În top 5 cele mai căutate personalităţi pe Google în SUA se află şi pilotul de curse Tony Stewart, care a fost implicat într-un accident care a dus la moartea colegului său din circuitul NASCAR, Kevin Ward.

Cine sunt cei mai populari oameni în căutările Google din România?

Top 10 celebrităţi în trend în căutările Google:

  1. Jennifer Lawrence
  2. Kim Kardashian
  3. Tracy Morgan
  4. Ray Rice
  5. Tony Stewart
  6. Iggy Azalea
  7. Donald Sterling
  8. Adrian Peterson
  9. Renee Zellweger
  10. Jared Leto

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.