Christian Tour, unul dintre cei mai mari tour operatori de chartere din România, inugurează prima agenţie de turism din capitala Republicii Moldova şi mizează...
christiantour_logoChristian Tour, unul dintre cei mai mari tour operatori de chartere din România, inugurează prima agenţie de turism din capitala Republicii Moldova şi mizează pe aportul de turişti de peste Prut pentru majorarea business-ului. Potrivit oficialilor agenţiei, rulajul agenţiei din Moldova ar putea aduce în următorii ani circa 8% din încasările totale ale operatorului. 

„Vasta experienţă pe care acumulat-o în cei 18 ani de când suntem touroperator, numeroasele produse şi servicii turistice pe care le-am dezvoltat pentru piaţa turistică din România, dar şi puterea financiară care ne conferă siguranţa de a păşi peste graniţele României, ne-au determinat să facem un nou pas în dezvoltarea companiei şi să deschidem primul sediu de peste hotarele României – la Chişinău. Apetitul tot mai ridicat al locuitorilor Republicii Moldova pentru călătorie şi vacanţe ne-a impulsionat să organizam şi prima cursă charter avion, directă, din Chişinău către Insula Creta. Iar distanţa redusă faţă de Iaşi şi/sau Bacău, oraşe de unde operăm chartere şi plecări cu autocarul sau circuite, reprezintă de asemenea un motiv pentru care considerăm că deschiderea agenţiei din Chişinău va fi un real succes. Mai ales că  agenţia noastră vinde de mai mulţi ani pachete cu plecare din Iaşi sau Bucureşti prin alte agentii partenere din Republica Moldova”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour România.

Christian Tour aduce in Republica Moldova toate tipurile de produse pe care le-a dezvoltat în ultimii 18 ani, pentru a satisface dorinţele fiecărui tip de turist începând cu sejururi pentru familii cu copii, programe pentru seniori, circuite culturale, tabere, vacanţe exotice, vacanţe active (schi, parcuri de distracţie), sejururi de relaxare (balneo). Printre noutăţile pregătite pentru turiştii moldoveni în sezonul estival 2015 se numără chartere cu avionul, cursă directă, Chişinău-Creta, charter cu avionul Bacău-Insula Rodos, Iaşi- Insula Zakynthos (cu transferuri de la Chişinău către Bacau şi Iaşi), chartere cu autocarul în Grecia (Insula Corfu, Insula Lefkada, Insula Thassos, Insula Parga) şi în Turcia (Kusadasi, Bodrum, Marmaris), circuite culturale în Europa (transferuri din Chişinau către Iaşi sau Bucureşti), sejururi în România (mare, munte, balneo), sejururi cu plecare din Bucureşti (Insula Kos, Insula Mykonos, Insula Mallorca, Insula Tenerife, Insula Madeira, Dubai).

Perioada de operare a charterelor (avion si autocar) va fi iunie-septembrie 2015. Odată cu deschiderea agenţiei din Chişinau, reprezentanţii Christian Tour au pregătit reduceri de până la 50% pentru pachetele cu plecare în vara anului 2015, sejururi şi circuite.

„Având în vedere facilitarea călătoriei în UE prin eliminarea vizelor, va creşte  numărul de turişti undeva între 25-35% din Republica Moldova către toate  destinaţiile europene: Grecia, Spania, Portugalia sau România. Astfel,  prognozăm că în aproximativ 3 ani de la deschidere, sediul din Chişinău va  reprezenta undeva în jur de 7-8% din cifra de afaceri a Christian Tour”, a mai spus Pandel.

Agenţia Christian Tour Chişinau este situată pe Bd. C Negruzzi, Nr. 5, va avea 6 angajaţi în primul an, iar conducerea sediului va fi asigurată de un manager local cu experienţă în piaţa de turism din Republica Moldova. Acesta se va subordona şi va aplica strategia construită de board-ul managerial din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.