Anul 2014 a avut la bază inovaţie, eficienţă şi ridicarea la standard de excelenţă a calităţii producţiei. Aceste valori s-au regăsit în grila şi...
Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Anul 2014 a avut la bază inovaţie, eficienţă şi ridicarea la standard de excelenţă a calităţii producţiei. Aceste valori s-au regăsit în grila şi producţiile noastre, care au adus în faţa televizoarelor milioane de români, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV SA. Acesta susține că anul ce urmează va fi unul al noutăţilor, inovaţia rămânând coordonata principală atât în construirea grilei, cât şi în strategia de programare.

Pentru anul 2015 strategia de business vizează consolidarea portofoliului printr-o poziţionare clară a staţiilor mai mici, care vor veni cu o ofertă premium adresată publicului ţintă. “Este natural pentru o organizaţie să îşi dorească susţinerea întregului portofoliu, şi nu doar a brandului principal. Anul viitor va aduce schimbări, modificări şi îmbunătăţiri în grila de programe a tuturor staţiilor TV din portofoliul nostru. În plus, vom aborda o politică de promovare susţinută a canalelor mai mici pe cele principale, astfel încât să facem cunoscută oferta acestora către publicul relevant.”, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV SA.

PRO TV va reinventa televiziunea din România în 2015, cu formate renumite la nivel internaţional, producţiile având un rol major în grila anului viitor. Show-uri noi precum “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (“I’m a celebrity… Get me out of here!”, format deţinut de ITV) sau Tumble (format deţinut de BBC, lansat în 2014 în UK) vor fi produse de PRO TV, însă nu vor lipsi din grilă cunoscutele producţii Românii au talent, MasterChef, Vocea României, Visuri la Cheie, Las Fierbinţi.

“Inovaţie – uşor de spus şi greu de făcut atunci când ani la rand ai setat trenduri şi deschis noi drumuri. Însă nu imposibil, iar asta va demonstra PRO TV în anul ce vine. Formate noi, filme de top, ştiri profesioniste şi multe alte surprize vor oferi telespectatorilor toate motivele pentru a se distra, a trăi emoţia şi a simţi suspansul în fiecare zi, în faţa televizorului”, a completat Aleksandras Cesnavicius.

Oferta de televiziune a PRO TV SA acoperă o categorie largă de public, cu conţinut dedicat pe gustul fiecărui român: PRO TV, Acasă TV, Acasă Gold, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, Sport.ro şi MTV România.

Acasă TV, primul canal de televiziune românesc dedicat publicului feminin, va continua să difuzeze cele mai bune telenovele internaţionale. Printre noutăţile anului viitor se găsesc La Gata (Televisa), Los Miserables (Telemundo), Las Bravo (Azteca), dar şi seriale turceşti cu audienţe impresionante în întreaga lume. Una dintre cele mai spectaculoase poveşti de dragoste vine la Acasă TV în 2015. Puterea destinului, un serial unic care prezintă o poveste impresionantă de dragoste ce surprinde în detaliu lupta dintre societatea modernă si tradiţiile turceşti. În premieră, primele episoade ale serialului Acasă TV Puterea destinului vor putea fi vizionate pe PRO TV, începând cu 5 ianuarie.

Acasă Gold, la mai puţin de 4 ani de la lansare, devine postul TV ce oferă seriale variate, potrivite tuturor gusturilor. Atât serialele româneşti, cât şi serialele internaţionale de comedie, acţiune, familie sau romantice vor atrage în faţa televizorului întreaga familie: de la bărbaţi şi femei, până la copii, tineri sau bunici.

PRO Cinema, adresat în exclusivitate iubitorilor de film, îşi va consolida anul viitor oferta de filme, venind cu o selecţie variată de titluri. În 2015 serile Pro Cinema vor aduce două filme în prime time.

Sport.ro, canalul preferat al bărbaţilor din România, va continua să dea ora exactă în sport şi anul următor. Mai mult, bărbaţii vor găsi o ofertă nouă de conţinut atractiv.

PRO TV Internaţional rămâne legătura românilor de peste hotare cu ţara lor, prin intermediul ştirilor şi emisiunilor de divertisment locale. MTV, cel mai puternic brand de muzică de pe piaţa televiziunii din România, va continua să aducă muzică, cultură urbană, divertisment şi cele mai importante evenimente muzicale româneşti şi internaţionale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.