Google dă publicității astăzi lista celor mai populare căutări realizate pe Google de-a lungul anului 2014 de către români. Până anul trecut reunite sub...

angelina_jolie_maleficentGoogle dă publicității astăzi lista celor mai populare căutări realizate pe Google de-a lungul anului 2014 de către români. Până anul trecut reunite sub numele „Zeitgeist”, topurile căutărilor anului în România prezintă o poză de ansamblu a ceea ce au căutat oamenii pe internet în 2014, oferind o perspectivă asupra celor mai importante evenimente ale anului și trendurilor, pe baza căutărilor realizate în România. 

La categoria entertainment, controversatul film Nymphomaniac a lui Lars von Trier a generat și cel mai mare „buzz” online, iar „Românii au talent” este emisiunea TV care a avut cel mai mare volum de căutări în 2014.

Cele mai populare filme

 1. Nymphomaniac
 2. Frozen
 3. Maleficent
 4. Interstellar
 5. Dracula untold
 6. Divergent
 7. Godzilla
 8. 47 ronin
 9. Edge of tomorrow
 10. American hustle

Cele mai căutate emisiuni TV

 1. Romanii au talent
 2. Vocea Romaniei
 3. Masterchef
 4. Next star
 5. Acces direct
 6. Un show pacatos
 7. X factor
 8. In puii mei
 9. Lumea lui banciu
 10. Divertiland

Aceste liste au fost create utilizând combinat mai multe servicii și instrumente care ne oferă o imagine detaliată asupra trendurilor de căutare la nivel global și regional, trecut și prezent. Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends, un serviciu public care prezintă volumul de căutări pe diferite regiuni geografice, perioade de timp și termeni utilizați. De asemenea, utilizăm instrumente interne care ne permit să realizăm analize complexe suplimentare. Mai mult, am eliminat spam-ul, căutări de navigare și cele care se repetă, astfel încât aceste liste să reflecte „spiritul vremii”.

Topurile cuprind rezultatele agregate din două tipuri de liste de căutări:

 • Căutări în trend (populare) – Acestea sunt căutările care au înregistrat cea mai mare creștere de trafic în 2014, în comparație cu 2013
 • Cele mai căutate – În această listă se regăsesc termeni care au înregistrat cel mai mare volum de căutări în 2014

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.