Potrivit unui studiu GfK, FAN Courier se diferentiază si in 2014 față de concurență prin raportul excelent calitate-pret. Acestui criteriu de baza i se...

fan_courierPotrivit unui studiu GfK, FAN Courier se diferentiază si in 2014 față de concurență prin raportul excelent calitate-pret. Acestui criteriu de baza i se adaugă si avantajul livrarii foarte rapide, dar și capacitatea de a livra oriunde în țară. Acestea sunt principalele atribute pe care consumatorii le asociază cu brandul FAN Courier în 2014.

Studiul “Performanța brandului FAN Courier” realizat de compania de cercetare de piață GfK România, în perioada octombrie-noiembrie 2014, pe un eșantion reprezentativ de 401 de companii, a evidențiat faptul că 77% dintre companiile care utilizează servicii de curierat accesează serviciile FAN Courier.

Pentru  53% dintre companiile care lucreaza cu firme de curierat, FAN Courier este primul furnizor care le vine în minte, iar 89% dintre companii sunt foarte multumite de serviciile liderului de piață.

Potrivit studiului 79% dintre clienții care au apelat vreodata la serviciile FAN Courier sunt in prezent clienți constanți ai companiei, iar 49% dintre ei îl declară furnizorul preferat pentru servicii de curierat.

Cercetarea efectuată la nivelul pieței de curierat din 2014 a indicat faptul că FAN Courier, liderul pieței de curierat, a continuat să-și consolideze poziția pentru al optulea an consecutiv, datorită strategiei de creștere aplicate și a identificării direcțiilor corecte de dezvoltare pe termen mediu.

Conform studiului, din ce in ce mai multe companii comandă produse online, iar FAN Courier continuă să fie principalul curier care le livrează.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.