Brandul românesc de îmbrăcăminte MIZAR va deschide cel de-al 11-lea magazin al rețelei în Băneasa Shopping City. Potrivit oficialilor companiei, noul spațiu beneficiază de...
mizarBrandul românesc de îmbrăcăminte MIZAR va deschide cel de-al 11-lea magazin al rețelei în Băneasa Shopping City.

Potrivit oficialilor companiei, noul spațiu beneficiază de o suprafață de 120 de metri pătraţi, investiţia necesară în amenajarea acestuia fiind de 100.000 euro.

Înființat în anul 1996, brandul MIZAR a ajuns astăzi la o rețea proprie de 11 magazine în centre comerciale din întreaga țară, în care lucrează peste 50 de angajați. În plus, compania deține peste 1.000 metri pătraţi de spații moderne de producție, ateliere proprii de creație, colecții anuale ce cuprind peste 1.000 de modele noi.

“Ne dorim să investim cât mai mult în comunicarea brandului MIZAR și să ne întărim prezența în cele mai importante spații comerciale din țară. Magazinul din BăneasaShoppingCity este menit să poziționeze MIZAR în același context cu concurența noastră și să aducă publicului o alternativă românească, de calitate superioară, cu personalitate puternică. MIZAR este un proiect de business în care am investit multă pasiune și resurse si încercăm de la an la an, nu numai să rămânem relevanți, ci să propunem noi trenduri pe piață prin standardul înalt de calitate și design cu care i-am obișnuit deja pe clienții noștri’’, a declarant Dan Lupu, manager general MIZAR.

În 2013 cifra de afaceri MIZAR a depășit 2 milioane de euro, reprezentanţii companiei estimând ca în acest an business-ul MIZAR să depăşeasă pragul de 2,25 milioane de euro.

Strategia de viitor a brandului MIZAR este concentrată pe extinderea rețelei de retail, în toate orașele importante din Romania, iar ritmul propus pentru 2015 este de 3-4 noi magazine pe an. Un alt aspect al strategiei de dezvoltare a companiei în următorii ani este diversificarea colecțiilor actuale, ce conțin peste 1.000 de modele anual.

MIZAR a luat ființă în luna august 1996 ca un mic atelier de apartament, cu doar două mașini de cusut, ajungând astăzi la un spațiu propriu de producție și peste 150 de angajați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.