Heinner, brandul propriu de electrocasnice al companiei Network One Distribution, încheie anul acesta cu o cifră de afaceri de 15 milioane de euro, înregistrând...

Oana Barbu Chief Commercial Officer NOD

Heinner, brandul propriu de electrocasnice al companiei Network One Distribution, încheie anul acesta cu o cifră de afaceri de 15 milioane de euro, înregistrând un avans de 40%, de două ori mai bun decât dinamica generală estimată a pieței.

Network One Distribution estimează că piața de electrocasnice continuă anul acesta trendul crescător, ajungând la 600 de milioane de euro. Categoria de produse MDA (Major Domestic Appliances) are o pondere de 75% în piața totală, în timp ce segmentul SDA (Small Domestic Appliances) contribuie cu 25% la vânzările totale înregistrate în România.

În cazul Heinner, categoria electrocasnicelor mari a avut cea mai bună dinamică, atât din punct de vedere al dezvoltării portofoliului, cât și din cel al evoluției cifrei de vânzări.

Heinner a extins în trimestrul al patrulea al acestui an portofoliul de produse, adăugând segmentul de bricolaj ce cuprinde seturi multifuncționale, mașini pentru găurit și înșurubat, tăiere sau polizare, dar și gama de menaj și house hold, ce include vase și accesorii de gătit, mese de călcat etc.

“Electrocasnicele vândute în anii cu cele mai bune evoluții ale pieței, respectiv 2006-2008 pe fondul creșterii economice înregistrate de România, dar și ca urmare al accesului facil la creditare, se apropie de încheierea ciclului de viață. În acest context sunt create premisele pentru o creștere consistentă a pieței și în 2014, dar și în perioada următoare. Această dinamică reprezintă unul dintre factorii de creștere a cifrei de afaceri Heinner, susținută și de optimizarea portofoliului de produse și servicii pe care le oferim”

Oana Barbu, director comercial Network One Distribution

Portofoliul Heinner include aproximativ 100 de produse diferite, de la mașini de spălat, mixere, blendere, storcătoare, la mașini de găurit sau polizoare, electrocasnice pentru refrigerare, becuri, aparate de aer condiționat sau ventilatoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.