ALD Automotive, unul dintre liderii pieței de leasing operațional și management de flotă din România, și British American Tobacco (România) au semnat un contract...

Shane Dowling, ALD Automotive General DirectorALD Automotive, unul dintre liderii pieței de leasing operațional și management de flotă din România, și British American Tobacco (România) au semnat un contract prin care ALD Automotive va gestiona prin leasing operațional full service flota auto a BAT.

Astfel, British American Tobacco a externalizat finanțarea și administrarea flotei sale naționale. Prin semnarea acestui acord, BAT devine unul dintre primii 10 clienți ai ALD Automotive în ceea ce privește mărimea flotei, alături de companii din industrii precum farma, servicii financiare sau telecom.

„Sunt încântat să urez bun venit noului nostru client, BAT România. Faptul că o nouă companie globală ne acordă încrederea de a-i finanța și gestiona flota auto demonstrează încă o dată că experiența noastră de peste 9 ani pe piața din România și gama completă de servicii de calitate pe care o oferim sunt extrem de apreciate de către partenerii noștri. Vom continua să dezvoltăm programe care aduc clienților noștri un plus de valoare în ceea ce privește întreaga experiență ALD Automotive și să fim mereu cu un pas înaintea trend-urilor din piața în care activăm.”

Shane Dowling, Director General ALD Automotive

Contul BAT a fost câștigat de ALD Automotive în urma unei licitații și implică finanțarea și administrarea flotei companiei, în care este inclusă o gamă largă de servicii precum: mentenanță, gestionarea asigurărilor și a daunelor, asistență 24/7 și schimbarea anvelopelor.

De asemenea, angajații BAT vor beneficia de instrumentele unice pe care ALD Automotive le pune la dispoziția clienților săi: aplicația pentru smartphone ALD mobile, serviciul inteligent prin care pot fi localizați furnizorii de servicii și ALD carselector, aplicația online dedicată configurării și selecției vehiculelor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.