Soft Tehnica, una dintre companiile româneşti cu tradiţie în domeniul dezvoltării de soluţii software pentru Horeca şi Retail, anunţă încheierea unui parteneriat cu Berăria...

Beraria HSoft Tehnica, una dintre companiile româneşti cu tradiţie în domeniul dezvoltării de soluţii software pentru Horeca şi Retail, anunţă încheierea unui parteneriat cu Berăria H, cea mai mare berărie din sud-estul Europei, pentru implementarea soluţiei Freya Restaurant.

Implementarea Freya Restaurant, componentă a suitei de soluţii Freya, vine să răspundă necesităţilor de gestionare şi eficientizare operaţională a Berăriei H, restaurant cu o suprafaţă de aproximativ 8500 mp (inclusiv suprafaţa exterioară), capacitate de 3000 de locuri (inclusiv terasa) şi 150 de angajaţi.

Soft Tehnica pune la dispoziţia Berăriei H o soluţie completă de servicii precum cele de marcaj, back-office, mobile, self-service şi bucătărie. Pachetul Freya pentru Berăria H a presupus implementarea şi configurarea specială a celor 25 de POS-uri prin schimbarea interfeţei, adăugarea unui sistem de căutare şi filtrare a datelor şi optimizarea sistemului de casierie. Pachetul a inclus de asemenea un program de training al personalului şi managementului Berăria H, precum şi un abonament lunar de mentenanţă şi suport tehnic 24/7.

„Atunci când ai 150 de angajaţi care trebuie să fie pregătiţi să servească un număr de clienţi care poate ajunge la 3000 de oameni, e destul de evident că ai nevoie de o soluţie IT sigură şi eficientă. Am ales Freya deoarece ne-am propus un standard modern de preluare a comenzilor şi de monitorizare şi gestionare a tuturor datelor generate de operaţional, dar şi datorită experienţei Soft Tehnica în domeniul HoReCa”

Vlad Dumitru, Director General Berăria H

Suita Freya este o soluţie IT 100% românească care a fost creată începând cu 2007 şi care a plecat de la ideea oferirii unui sistem de management performant şi integrat pentru domeniul ospitalităţii, o soluţie de referinţă pentru jucătorii din HoReCa şi Retail. În prezent, Freya acoperă aproximativ 40% din business-ul companiei şi reprezintă un pachet de servicii împărţit în 4 componente: Restaurant, Hotel, Shop şi Afrodita care se adresează saloanelor de înfrumuseţare şi clinicilor de tratament & SPA.

Componenta Freya Restaurant a fost implementată până în prezent în peste 2000 unităţi HoReCa.

“Parteneriatul recent încheiat cu Berăria H vine să confirme faptul că Freya este o soluţie uşor scalabilă pe orice tip de business HoReCa&Retail şi nu numai. Freya a crescut organic, reprezentând în prezent aproape jumătate din volumul afacerii şi suntem încrezători că în viitor ne vom putea atinge obiectivul de a deveni soluţia de referinţă pe piaţă românească şi că o vom putea dezvolta şi pe pieţele externe.”

Iulian Popescu, General Manager Soft Tehnica

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.