Am asistat, zilele trecute la prezentarea noilor creatii Fusion by Cernei. Evenimentul s-a desfasurat intr-o locatie cu o amprenta istorica, o atmosfera de basm, tinute unicat,...

Fusion by CerneiAm asistat, zilele trecute la prezentarea noilor creatii Fusion by Cernei. Evenimentul s-a desfasurat intr-o locatie cu o amprenta istorica, o atmosfera de basm, tinute unicat, lume buna si multa veselie.

Pe strada Sperantei nr 30, din Bucuresti, pot fi descoperite creatiile sale, care prind viata odata ce sunt purtate si astfel devin o extensie a personalitatii celei care le imbraca. Tinutele Cernei sunt versatile si au povesti diferite, precum si diverse modalitati de a fi imbracate, tocmai pentru a stimula creativitatea si pentru a implica persoana care le poarta.

Iar in perioada 15-23 decembrie 2014, Fusion by Cernei lanseaza saptamana reducerilor, ce va oferi discount de până la 40% la toate produsele aflate in locatia de pe strada Sperantei, nr 30.

“Lucrez doar in serii limitate sau unicat intrucat am convingerea ca hainele ar trebui sa ne reflecte si sa ne puna in valoare personalitatile diferite si nu sa fie niste simple uniforme stradale. Ce imi doresc cel mai mult este ca atunci cand o femeie poarta o creatie Cernei sa se simta ea insasi, sa se simta in largul sau si sa aiba curajul de a-si afirma si de a-si exprima personalitatea, prin intermediul unei haine care sa o avantajeze si care sa o faca remarcata”

Cristina Cernei

 GALERIA FOTO de la eveniment o găsiți pe Fashion Trends Magazine…

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.