La nouă luni după ce a atins pragul de 200 de milioane de utilizatori, oficialii Instagram anunţă un nou record: în fiecare lună, 300...
instagramLa nouă luni după ce a atins pragul de 200 de milioane de utilizatori, oficialii Instagram anunţă un nou record: în fiecare lună, 300 de milioane de persoane folosesc aplicaţia ale cărei filtre transformă orice fotografie într-una cool. Dintre aceştia, 70% sunt din afara Statelor Unite.

Aceste ultime cifre transformă oficial Instagram într-un serviciu mai popular decât Twitter, care în urmă cu câteva săptămâni avea 284 de milioane de utilizatori activi.

Trends: cele mai fotografiate obiective de pe Instagram în 2014- Galerie foto!

Achiziţia serviciului de editare foto de către Facebook a ridicat în trecut urme de îndoială şi temeri legate de posibilitatea ca noul “patron” să strice utilitatea aplicaţiei. Însă, în acest moment există peste 70 de milioane de fotografii care sunt distribuite zilnic, numărul total ajungând undeva la 30 de miliarde.

Între cei 1,35 de miliarde de useri ai reţelei de socializare, cei 500 de milioane de utilizatori ai aplicaţiei proprii de mesagerie şi cei peste 600 de milioane de useri ai WhatsApp, Facebook a reuşit să-şi construiască un imperiu extrem de puternic pe nişa de mobile, iar cu avântul luat de Instagram, compania lui Zuckerberg devine tot mai puternică.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.