Flash Office Solutions lansează primul său hub, Flash Hub, cu puncte de lucru la tarif fix de 110 euro/lună, în sistem de office-sharing, in...

Flash_HubFlash Office Solutions lansează primul său hub, Flash Hub, cu puncte de lucru la tarif fix de 110 euro/lună, în sistem de office-sharing, in centrul propriu din Maria Rosetti Tower, situat în zona ultracentrală a Bucureştiului.

În acest tarif de 110 euro/lună se poate închiria un birou mobilat şi cu infrastructură IT, aflat într-un spaţiu comun, cu toate costurile incluse- de întreţinere, dar şi de servicii curente necesare unui spaţiu modern de lucru – conexiune Internet, pază, recepţie, bucătărie etc

Pe lângă acest hub, în acelaşi centru din Maria Rosetti Tower, Flash Office Solutions mai închiriază şi birouri individuale cu suprafeţe de la 12,6 mp la 69 mp şi capacităţi de la 1 la 15 angajaţi, cărora li se asigură toate serviciile şi facilităţile necesare funcţionării unui birou modern – recepţie, sală de meeting, bucătărie echipată, spaţiu de relaxare.

„Intenţionăm ca prin Flash Office Solutions să acoperim toată gama de spaţii de birouri instant  disponibilă în marile metropole ale lumii. Cuvântul de ordine este diversificarea, atât ca ofertă de spaţii, cât şi ca tipuri de business cărora ne adresăm, de la artişti şi artizani, arhitecţi, avocaţi, consultanţi financiari, până la companii de IT, resurse umane şi lista rămâne mereu deschisă. Conceptul de instant office este foarte nou, nu doar în România, ci peste tot în lume, dar tocmai de aceea este ca un gadget pe piaţa birourilor şi vine mereu cu o versiune şi mai nouă. În cele două centre, din clădirile de birouri premium Armand Călinescu 26 şi Maria Rosetti Tower avem spaţii individuale la cheie, pentru firme cu 1-3 angajaţi, avem companii de IT cu peste 10 angajaţi, avem firme de consultanţă cu program part-time, iar de acum încolo vom avea şi spaţii de lucru comune, într-un hub de ultimă generaţie, pe care îl vom amenaja în funcţie de cerinţele clienţilor noştri.  Flash Hub se adresează tuturor celor care caută un spaţiu de lucru cu un cost fix şi toate facilităţile incluse şi care îşi doresc să facă parte dintr-o comunitate, un grup de lucru activ şi într-o continuă interacţiune de business”, declară Jose Ignacio de la Torre, General Manager al Flash Office Solutions.

Centrul Flash Office Solutions din Regina Maria Tower este ocupat în procent de 45%, printre firmele care activează aici în birouri individuale numărându-se Cameleonia, reprezentant unic in România al atelierului spaniol Artelux, specializat in realizarea unor decoruri din ceramică pictată manual, Torn HVAC Solutions -dealer Mitsubishi Electric şi Climaveneta şi două companii IT: Starhome şi Ericom.

Al doilea centru Flash Office Solutions, situat în clădirea de birouri Maria Rosetti Tower, în care va fi inclus şi Flash Hub  este operaţional de la 1 noiembrie şi are o suprafaţă totală de 392 mp, cu posibilităţi de extindere, fiind al doilea centru de birouri instant dezvoltat sub acest brand în România.

Flash Office Solutions din Maria Rosetti Tower oferă spaţii de birouri instant, de diverse mărimi, de la puncte de lucru în sistem office-sharing, până la birouri individuale la cheie, cu suprafeţe flexibile, toate complet mobilate şi cu infrastructură IT.

Centrul este dotat cu recepţie, sală de meeting, în care se află inclusiv video-proiector, un spaţiu de relaxare şi o bucătărie modernă, unde cafeaua, apa şi fructele sunt gratuite pentru membri.

 • Florin Ciprian Lungu

  08/12/2018 #1 Author

  Buna ziua,

  Va rog sa ma ajutati cu costul unui birou individual pentru 3-4 persoane.
  Multumesc frumos!

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.