Apetența românilor pentru dispozitivele mobile este reflectată și în piața de anunțuri. În acest an, OLX.ro a înregistrat o creștere cu peste 40% a numărului...

olxApetența românilor pentru dispozitivele mobile este reflectată și în piața de anunțuri. În acest an, OLX.ro a înregistrat o creștere cu peste 40% a numărului vizitelor de pe mobil.

În România, conform ANCOM (Administrația Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații), la jumătatea anului 2014 existau peste 10,5 milioane de conexiuni la internet de bandă largă pe terminalele mobile. Cu o creștere de peste un milion de conexiuni noi la fiecare șase luni față de 2013, se confirmă astfel tendința din ce în ce mai puternică a utilizatorilor români de a accesa internetul de oriunde și oricând.

Tendința este similară și în cazul site-urilor de anunțuri, românii preferând să le acceseze tot mai frecvent de pe dispozitivele mobile. Din cei peste șase milioane de vizitatori OLX.ro, (conform SATI.ro, noiembrie 2014), mai mult de 35% dintre aceștia au accesat site-ul în luna noiembrie de pe dispozitivele mobile. Totodată, față de începutul anului 2014, numărul vizitelor efectuate de pe dispozitivele mobile, pe OLX.ro, a crescut cu peste 40%.

OLX.ro este singurul site de anunțuri cu aplicații mobile realizate pentru cele mai importante sisteme de operare: Android, iOS și Windows Phone. În prezent, aplicația OLX.ro pentru Android are peste 700.000 de descărcări, poziționându-se ca numărul unu la secțiunea de Shopping pe platforma Google Play. De asemenea, în 2014 a fost inclusă în topul celor mai bune aplicații Android.

Noua versiune, ce este compatibilă cu Android Lollipop OS, beneficiază de un design nou si un meniu îmbunătățit. Acesta conține link-uri către principalele funcții ale aplicației precum Contul meu, Adăugare anunț, Navigare și Adăugare la favorite.

Totodată, noua versiune a aplicației OLX.ro pentru Android dă utilizatorului posibilitatea de a adăuga mai multe imagini deodată pentru un anunț nou, facilitând și eficientizând acest proces.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.