Circa 1.000 de persoane au achiziţionat în acest an pachetele de Revelion în destinaţii exotice scoase pe piaţă de agenţia de turism Paralela 45,...
MaldiveCirca 1.000 de persoane au achiziţionat în acest an pachetele de Revelion în destinaţii exotice scoase pe piaţă de agenţia de turism Paralela 45, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil.

Potrivit datelor agenţiei, bugetul plătit de o persoană pentru un astfel de sejur în cele mai frumoase insule din Oceanul Indian, sau descoperind minunile incaşilor pe continentul american începe de la 1.500 euro şi poate ajunge până la 5.000 euro.

„Surprinzător, de Revelion se vând mai bine vacanţele scumpe decât cele ieftine. De exemplu dacă vrei să vinzi pensiuni de 150 de euro pe sejur de Revelion, nu ai prea mare succes. Romanii nu cauta Revelioane ieftine, este o contradicţie între tendinţe: de Revelion turiştii merg la 4 stele, vara în schimb cauta să fie ieftin, îşi cumpără vacanţele cu un an înainte, vânează oferte speciale, în timp ce pentru Revelion şi le achiziţionează cu o lună şi jumătate înainte. Cu toate acestea doar câteva mii de romani îşi permit destinaţiile exotice, de 2.500-3.500 de euro, iar cele care depăşesc 5.000 euro se vând mult mai greu, la doar câteva sute de romani. Anul acesta cel mai bine a mers Dubai, unde am vândut peste 350 de vacanţe, apoi vedeta Revelionului – Maldive, unde s-au cumpărat peste 150 pachete, urmate de Bali-Singapore, Thailanda, Mauritius, Mexic şi Cuba”, explică Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

DubaiDubai, emiratul care se dezvoltă într-un ritm nebun, în care opulenta este la ea acasă, iar proiectele de top par să nu se mai termine, este anul acesta cea mai căutată destinaţie de romani pentru Revelion. La acestea se adăugă şi costul sejurului, relativ accesibil. Astfel există oferte care pleacă de la 956 euro/ persoană/ 7 nopţi cazare hotel de 4 stele cu mic dejun, transport şi transfer aeroport şi ajung până la 1.464 euro/ persoană.

Pentru un Revelion în Maldive la hotel de 5 stele all inclusive, 6 nopţi, transport inclus şi transfer, turiştii trebuie să-şi pregătească un buget de 5.195 euro/ persoană/ pachet.

Şapte nopţi petrecute la soare în Thailanda în staţiunea Pattaya, dar şi în magalopolisul Bangkok, la hotel de 5 stele cu mic dejun, transport, transferuri şi tur de oraş costă 1.245 euro/ persoană/ pachet.

Pentru cei care îşi doresc un concediu prelungit, 11 zile în Bali şi Singapore la hotel de 5 stele cu mic dejun, transport şi transfer, costul este de 1.945 euro/ persoană/ pachet.

O vacanţă culturală, la fel de lungă se poate face şi în Mexic şi Cuba, în decurs a 11 zile, cu vizite la Chichen Itza, Cancun, Havana, la hotel de 4 şi 5 stele all inclusive, transport, transferuri şi însoţitor roman de grup are preţul de 2.190 euro/ persoană/ pachet.

thailanda Maldive (2) Dubai (2)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.