Kanal D – trei premii la Gala APTR, cu Stirile Kanal D si “Asta-i Romania” Kanal D – trei premii la Gala APTR, cu Stirile Kanal D si “Asta-i Romania”
Stirile Kanal D si emisiunea “Asta-i Romania” si-au adjudecat luni, 8 decembrie,  trei  premii din partea Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania.  Christian Sabbagh a... Kanal D – trei premii la Gala APTR, cu Stirile Kanal D si “Asta-i Romania”

Stirile Kanal D si emisiunea “Asta-i Romania” si-au adjudecat luni, 8 decembrie,  trei  premii din partea Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania. 

Christian Sabbagh a urcat pe scena salii Media a Teatrului National pentru a ridica ravnita distinctie “Jean Louis Calderon” pentru curajul si profesionalismul dovedite  in cazul “Campaniei Libia” – operatiune riscanta in urma careia au fost adusi acasa 33 de romani tinuti sclavi in Libia.

Christian Sabbagh _pe scena APTRIn 2010, cand am venit la Kanal D, am facut o promisiune: ca voi fi alaturi de oameni. Operatiunea de salvare din Libia a fost incercarea mea de a ma tine de cuvant. Faptul ca ea a reusit si ca zeci de vieti au fost salvate reprezinta pentru mine cel mai mare premiu”, a declatat Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh si echipa Stirilor Kanal D si-au tinut constant de aceasta promisiune facuta telespectatorilor.  Operatiunea de eliberare a tinerei sechestrate si obligate sa se prostitueze in Germania sau prezentarea cazului invatatoarei spagare, cu ecouri puternice in media, sunt cateva exemple ca Stirile Kanal D trec dincolo de simpla prezentare a faptelor, intervenind in viata celor de acasa si schimband destine.

Echipa emisiunii “Asta-i Romania”  a primit Premiul pentru Ancheta cu materialul “Clanurile umilesc fiscul”, iar Sebastian Secan si-a ridicat distinctia “Eco Atitudine” pentru reportajul “Mocanita – Ultimul bastion catre trecut”, difuzat tot in cadrul emisiunii “Asta-i Romania”.

De ani de zile aducem in discutie teme mari, despre care nu prea se vorbeste la televizor pentru ca nu avem loc de politicieni: despre batrani care mananca din gunoaie, despre copii care sunt dati afara din case de clanurile mafiote… Suntem onorati  ca  Asociatia Profesionistilor de Televiziune apreciaza munca echipei  <Asta-i Romania>”, a spus Mihai Ghita.

In fiecare an, Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania decerneaza premiile pentru cele mai valoroase productii TV. Printre premiantii editiei de anul acesta a Galei APTR au fost si Irina Pacurariu pentru Documentar Social cu materialul “Exodul mamelor” (TVR1), Dragos Patraru cu “Starea Natiei” – Premiul “One Man Show” (TVR1), emisiunea “In premiera” (Antena 3) – Premiul de Excelenta pentru o serie de reportaje.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.