Canon România lansează noua campanie Come and See, un nou concept implementat la nivel global şi lansat anul acesta. La nivel global, campania a...

Canon 1Canon România lansează noua campanie Come and See, un nou concept implementat la nivel global şi lansat anul acesta. La nivel global, campania a fost inspirată din poveştile cu gladiatorii Calcio Storico din Florenţa, locul în care “fotbalul antic” prinde viaţă în fiecare an şi reprezintă o modalitate prin care consumatorii sunt invitaţi să descopere poveşti excepţionale, neobişnuite şi să le redea prin intermediul fotografiei şi al filmelor. 

În acest sens, Canon, nu oferă doar instrumentele de care pasionaţii de fotografie au nevoie pentru a surpinde lumea din jurul lor, ci, mai mult decât atât, inspiraţia pentru a descoperi momente şi experienţe speciale, aducând în atenţie cadre cu mare potenţial fotografic.

Astfel, Come and See reprezintă o invitaţie deschisă către utilizatori de a descoperi şi redescoperi povesti neobişnuite şi extraodinare, acelaşi lucru fiind realizat prin intermediul imaginilor şi al video-urilor cu gladiatorii din Florenţa.

Petronius Secareanu, Country Manager al Canon CEE Gmbh

”Come and See aduce un concept interesant, prin intermediul căruia pasionaţii de fotografie şi profesioniştii descoperă, cu ajutorul tehnologiilor Canon, povesti inspirate din jurul lor. Este o invitaţie directă de a descoperi locuri unice şi oameni speciali, cu istorii de viaţa speciale. Oricine poate fi parte din această campanie, din momentul în care observă potenţialul extraordinar pe care îl are fotografia în a exprima vizual lumea fascinantă de lângă noi. “

În contextul lansării globale, Canon România a mers mai departe prin lansarea campaniei locale Ştiu o poveste, vorbind despre locuri sau oameni speciali, care pot să spună o poveste interesantă pentru cei din jur.

În acest sens, a fost creată o platformă de Facebook prin care utilizatorii sunt invitaţi să descopere locuri fascinante, oameni cu pasiuni speciale şi să strângă acest conţinut sub forma unui text, foto, sau video în noua aplicaţie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.