Sărbătorile de iarnă simbolizează multe dintre momentele de neuitat din vieţile noastre. Dacă nu ai găsit cadoul perfect pentru soția/prietena ta, trebuie să mai...

Christmas14_Elise_Cosmic_72dpiSărbătorile de iarnă simbolizează multe dintre momentele de neuitat din vieţile noastre. Dacă nu ai găsit cadoul perfect pentru soția/prietena ta, trebuie să mai cauți. Acesta chiar exitsă. Pentru început poți să arunci o privire la noua Colecție de Crăciun de la Pandora.

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii.

Special create pentru acest sezon, noile talismane PANDORA din argint 925 şi email de culoare roşu-zmeură şi alb-îngheţat strălucesc vesel, devenind păstrătoare delicate ale momentelor preţioase petrecute alături de cei dragi. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.

PERLE ELEGANTE. Asemeni unor comori din cutiile de bijuterii de demult, perlele împodobesc o nouă şi frumoasă serie de bijuterii de argint 925, reinterpretând cea mai veche şi cunoscută piatră semipreţioasă. Noile bijuterii cu perle de la PANDORA dovedesc faptul că piatra reginelor nu mai este acum rezervată doar capetelor încoronate.

VEZI o galerie FOTO cu întreaga Colecție de Crăciun de la Pandora pe FASHION Trends Magazine

Ideale pentru a fi purtate în timpul zilei, după orele de lucru sau când te îndrepţi spre altar, aceste bijuterii moderne uşor de purtat reînsufleţesc versatilitatea perlelor, imortalizată de femeile încântătoare şi glam ale vechiului Hollywood.

DANTELĂ VINTAGE. Luminată de strălucirea setului pavé cu zirconiu cubic, noua serie-statement de la PANDORA este inspirată din magia nopţilor înstelate şi din frumuseţea ferestrelor de catedrale străvechi, sclipind în nopţile senine.

Împingând mai departe limitele tehnologiei, bijuteriile dantelate sunt ornamentate fin, în detaliu, în micro-seturi de zirconiu cubic fixate în argint 925. Ele onorează, astfel, tradiţia PANDORA pentru arta meşteşugită a bijutierilor şi luxul accesibil, propunând un design nou şi interesant pentru modelul clasic al dantelei. Aspectul heraldic şi farmecul străvechi complementează perfect trendurile de inspiraţie medievală de pe podiumurile de modă.

Christmas_Paulina_Cosmic_72dpi Christmas_Elise_Starry_72dpi Christmas14_Paulina_Family_72dpi Christmas14_Paulina_Family2_72dpi SPS_COMBI_SILVER_01_CHR14 SPS_COMBI_SILVER_02_CHR14 SPS_COMBI_SILVER_03_CHR14 SPS_COMBI_SILVER_04_CHR14 SPS_COMBI_SILVER_05_CHR14 SPS_COMBI_SILVER_06_CHR14 SPS_COMBI_TWOTONE_01_CHR14 SPS_COMBI_TWOTONE_02_CHR14

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.