Noua gamă compactă Luce 45 cm de la Hotpoint a fost concepută pentru a oferi mai multe posibilități culinare și a personaliza bucătăria, oferind...

question1Noua gamă compactă Luce 45 cm de la Hotpoint a fost concepută pentru a oferi mai multe posibilități culinare și a personaliza bucătăria, oferind astfel o nouă dimensiune tehnologiei și punând accentul pe stilul fiecărei case.

Cuptorul cu microunde combi și cel cu abur au fost create pentru a fi în pas cu ultimele trenduri, dar și cu metodele tradiționale de gătire. Mașina de cafea și răcitorul de vin au fost concepute pentru a satisface rigurozitățile celor mai pretențioși consumatori de cafea și vin.

Toate aceste elemente reprezintă filosofia integrabilă a gamei Luce și se pot potrivi în orice ambianță ca adevărate accesorii practice și estetice.

Cuptorul cu microunde multifuncțional

Cuptorul cu microunde Hotpoint combină avantajele a două stiluri diferite de gătit: microwave și tradițional. Rezultatele obținute sunt excelente și este economisit și timp.

Funcțiile microunde, ventilație și grill permit execuția unui proces culinar rapid și versatil. Deși redus ca dimensiuni, cuptorul cu microunde Luce 45 cm are o capacitate de 40 de litri și oferă mai multe opțiuni de preparare a alimentelor. Timpii de gătire și metodele sunt selectate cu ajutorul interfaței electronice.

Cuptorul cu microunde Luce dispune, de asemenea, de programe de decongelare, programe automate de gătire și funcția quicks-start care ușurează interacțiunea consumatorului cu produsul. Gama Luce include, de asemenea, modele compacte de 38 cm.

HOTPOINT_CUPTOR CU MICROUNDE COMBINAT_MWK434 X-HA

Cuptorul cu abur

Cuptorul cu abur de la Hotpoint este ideal pentru oricine dorește să savureze aromele naturale oferite de metoda gătirii cu abur, ce conferă un rezultat sănătos și nu alterează structura nutritivă a alimentelor, păstrând vitaminele și mineralele din mâncare.

Preparatele pregătite cu ajutorul cuptorului cu abur Hotpoint prezintă o îmbogățire a caracteristicilor organoleptice. Prin ajustarea umidității și a temperaturii carnea, peștele și legumele pot fi pregătite crocant fără a fi uscate, astfel, dressing-ul nu mai este necesar.HOTPOINT_CUPTOR CU ABURI_Luce_ MSK103X

Luce Coffee Machine

Mașina de cafea Hotpoint Luce oferă espresso-ul ideal mulțumită râșniței de cafea și tehnologiei înglobate în acest produs. Cu ajutorul display-ului intuitiv LCD, nivelul de măcinare sau nivelul de presiune pot fi ajustate pentru a obține 5 tipuri de cafea diferite.

Mașina de cafea poate încălzi rapid laptele pentru un cappuccino cremos, dar și apa pentru o infuzie de ceai. Curățarea se face automat, iar mașina poate procesa cafea boabe, dar și cafea măcinată.HOTPOINT_MASINA DE CAFEA AUTOMATA_MCK103 X-HA

Luce Wine Cellar

‘’Pivnița’’ de vin Hotpoint Luce 45cm este un accesoriu indispensabil pentru adevărații cunoscători, iar designul acesteia permite parametrii optimi de stocare și maturare a vinului.

Termostatul electronic poate fi ajustat și poate menține temperatura uniformă de la 4° la 18° C. Ușa de sticlă anti-UV protejează vinul de lumină, iar lipsa vibrațiilor asigură stabilitate.

Sistemul anti-condens și compartimentul etanș garantează un nivel optim al umidității, iar ventilația este optimizată pentru orice tip de vin.

HOTPOINT_RACITOR DE VIN_WL24 A HA

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.