Pentru a-și exprima aprecierea faţă de suportul neîntrerupt al fanilor PlayStation  şi al partenerilor, Sony Computer Entertainment prezintă o ediţie limitată a consolei PS4...

PS4_20_02Pentru a-și exprima aprecierea faţă de suportul neîntrerupt al fanilor PlayStation  şi al partenerilor, Sony Computer Entertainment prezintă o ediţie limitată a consolei PS4 inspirată de prima consolă PlayStation. Doar 12.300 de console vor fi disponibile la nivel global.

Sony anunță “PlayStation4(PS4™) 20th Anniversary Edition”, o ediţie specială a consolei PS4 care celebrează 20 de ani de la lansarea primului PlayStation (PS), pe 3 decembrie 1994. Ediţia specială a consolei va fi disponibil în cantitate limitată: doar 12.300 de unităţi la nivel global, număr ce reprezintă data oficială de lansarea a primei console PlayStation. Preţul pentru 20th Anniversary Edition va fi de 49.980Yeni (fără taxe) în Japonia, de 499 de dolari în America de Nord şi de 499 de euro în Europa. Atât ediţia limitată a consolei PS4, cât şi accesoriile incluse în pachetul special poartă culoarea „Original Gray”.

Prima consolă PlayStation a fost deosebit de apreciată pentru tehnologia inovatoare pe care a încorporat-o, dintre care putem aminti capacitatea de a procesa în timp real grafica 3D high-resolution, dar şi pentru portofoliul impresionant de jocuri. PlayStation a revoluţionat industria jocurilor video, devenind prima consolă de jocuri video adresată utilizatorului casnic a depăşit pragul de 100 de milioane de unităţi livrate la nivel global*1.  Primul PlayStation a oferit experienţe de joc revoluţionare pasionaţilor din întreaga lume, un concept care a fost moştenit de fiecare platformă PlayStation care i-a urmat.

PS4_20_01„Consola <<PlayStation®4 20th Anniversary Edition>> este un model cu adevărat special, care te duce cu gândul la primul PlayStation, sursa de inspiraţie pentru toate platformele PlayStation lansate în ultimele două decenii. Această ediţie limitată a consolei PS4 combină armonios nostalgia celor mai înflăcăraţi fani PlayStation, cu cea mai bună experienţă de gaming de la ora actuală”,  a declarat Andrew House, Preşedinte şi Group CEO al Sony Computer Entertainment, Inc.

„Consola <<PlayStation®4 20th Anniversary Edition>> este simbolul aprecierii noastre pentru toţi fanii, publisherii şi partenerii noştri care au dat dovadă de o susţinere fără margini în ultimii 20 de ani. Ne bazăm în continuare pe ajutorul lor pentrua construi împreună viitorul PlayStation în anii care urmează. Rămânem neclintiţi în scopul nostru de a livra cea mai bună experienţă de gaming din lume şi de a oferi cea mai bună platformă pentru gameri.”

SCE va continua să extindă platforma PlayStation pentru a oferiexperienţe inovatoare. Ca parte a aniversării de 20 de ani, ediţia specială „PlayStation®4 20th Anniversary Edition” va fi disponibilă şi în România, cu un număr foarte mic de unități, în cadrul unor acţiuni speciale.

Caracteristici „PlayStation®4 20th Anniversary Edition”

Denumire PlayStation®4  20th Anniversary Edition
Cod produs CUH-1100A A20 Series
Preţ orientativ Japonia: 49,980Yen + taxeAmerica de Nord: 499 dolari

Europa: 499 Euro

Conţinut pachet 1x consolă PlayStation®4 (HDD:500GB /culoare: Original Gray)1x PlayStation®Camera (culoare: Original Gray)

1x Controller Wireless (DUALSHOCK®4 / culoare: Original Gray)

1x Stand vertical (culoare: Original Gray)

1 x Headset mono (culoare: Original Gray)

1 x cablu alimentare AC

1 x cablu HDMI cable

1x cablu USB

Manuale

*1Conform statisticilor de pe 18 mai 2014. Cifră cumulată de Original PlayStation şi PS one®.

  • Mihai

    05/12/2014 #1 Author

    Ideea este foarte buna, insa, ramane de vazut daca va capta atentia utilizatorilor.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.