BenQ, una dintre cele mai importante companii din domeniul furnizării de soluții de imagine și producătorul numărul unu pe piața locală de videoproiectoare, vă...
BenQ SP2BenQ, una dintre cele mai importante companii din domeniul furnizării de soluții de imagine și producătorul numărul unu pe piața locală de videoproiectoare, vă propune să vedeţi imaginile Crăciunului 2014 la rezoluție Full HD.

Pasionat de aventură

Pentru cei care vor să imortalizeze fiecare coborâre pe pârtie în zilele de sărbătoare, BenQ SP2 este soluția ideală pentru înregistrare Full HD 1080p la 60 de cadre pe secundă. Controlul camerei este intuitiv și facil datorită ceasului telecomandă Live-View care arată în timp real încadrarea scenelor surprinse, permite declanşarea sau oprirea înregistrării printr-o singură apăsare de buton atunci când încadrarea sau experiența momentului dezvăluie imagini uimitoare.

În plus față de controlul și vizionarea live a înregistrărilor ceasul oferă și funcțiile clasice ale unui ceas pentru sport: cronometru, timer și alarmă, putând fi folosit independent de camera video ca orice ceas pentru sport.

Bateria puternică de 2260mAh îți asigură înregistrarea continuă chiar dacă vă petreceţi toată ziua pe pârtie.

Totodată, accesoriile livrate în pachetul standard asigură utilizarea în orice condiții, incluzând carcasa subacvatică, inserturi anti-ceață, ceasul cu telecomandă, prinderi pentru placa de snowboard, sau acesoriile optionale cum ar fi prinderea pentru parpriz, prinderea pentru piept, dar și pentru placa de surf sau pentru bicicletă.

Maraton de filme

Dacă aveţi în plan însă un Crăciun liniștit, urmărind filmele preferate sau cele mai noi blockbustere, o imagine full HD proiectată pe un perete de până la 7 metri lățime vă va captiva cu siguranţă. Proiectorul BenQ W1300 dispune de de gama de culori Rec.709, cel mai înalt standard al definiției de culori şi de certificarea ISFccc de calibrare a culorilor, folosite pentru proiectoarele profesionale de cinema. Astfel, noul model redă culori reale și strălucitoare, similare cu cele cele percepute de ochiul uman.

BenQ W1300Difuzoarele interne de tip plug and play, cu o putere de 10W, oferă suportul audio necesar atunci când urmăriţi un film acasă sau vreţi o experiență de gaming inedită.

Beneficiezi acasă de imagini ca la cinema datorită tehnnologiei de proiecție DLP DarkChip3, care îmbunătățește performanța contrastului proiectând niveluri crescute de luminozitate şi niveluri profunde de negru prin „umplerea aproape totală” a zonelor dintre pixeli datorită micro-oglinzilor digitale din chip-ul DLP.

Imaginile sunt definitivate de funcții cum ar fi Brilliant Color, 3D color management, SmartEco, EcoBlank, AutoBlank, Quick Auto Search, Closed Captioning, Quick Cooling, Freeze, PIP și PBP.

Experiența de cinema este completă datorită compatibilității proiectorului cu o serie de platforme de redare a conținutului, de la Blu-Ray/DVD playere, receivere TV/satelit, PC-uri, tablet PC-uri şi până la console de joc. Proiectorul dispune de două porturi HDMI, conectivitate USB, D-Sub, S-Video, audio in, audio out. Şi nu in ultimul rând datorită noilor kit-uri opţionale wireless HDMI Qcast şi FullHD WDP01 proiecţiile pot fi acum facute din tabletă sau telefon, din NB sau BluRay chiar şi dintr-o incăpere în alta.

Gaming în cel mai mic detaliu

Cu design inspirat din jocul Art-of-War, monitorul BenQ XL2430T este cadoul perfect pentru împătimiții jocurilor video. Monitorul dispune de funcţia Motion Blur Reduction, are timp de răspuns de 1ms GTG şi oferă controlul ratei de actualizare prin Gaming Refresh Rate Optimization Management (100/120/144Hz).BenQ XL2430T

Totodată, monitorul BenQ XL2430T oferă culori intense, scală de ajustare, iar noua funcţie Black eQualizer sporește controlul oferit în joc. Funcţiile Auto Game Mode, Game Mode to Go, noua funcţie S Switch Arc şi Display Pilot contribuie la cea mai intuitivă experienţă de gaming. În același timp, tehnologiile EYE-CARE Low Blue Light şi Gaming-comfort Flicker-free asigură sesiuni de gaming prelungite fără disconfort.

Datorită funcției Gaming Refresh Rate Optimization Management care oferă rate de actualizare optimizate de 100/120/144Hz, puteţi beneficia de o experiență de joc impresionantă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.