Șapte companii românești sunt prezente în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500, realizat în 20 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA)....

romania

Șapte companii românești sunt prezente în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500, realizat în 20 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Raportul stabilește ierarhia celor mai dinamice entități publice și private, care își desfășoară activitatea în tehnologie, media, telecomunicații, domeniul farmaceutic și tehnologii curate, pe baza veniturilor obținute pe o perioadă de cinci ani. Cele șapte firme locale au înregistrat o creștere medie de 575%.

„Prezența lor este o dovadă că acestea își propun să aibă drept motor de creștere inovația – un deziderat extrem de dificil într-un mediu de afaceri atât de competitiv. Totodată, demonstrează că au strategii de dezvoltare globală și că își pot măsura forțele cu organizații impresionante, care au, cu certitudine, acces la resurse mult mai generoase”, a spus Alina Mirea, Partener Deloitte și coordonator local al proiectului. Anul acesta, România are în top cu cinci companii mai mult, comparativ cu 2013.

Șase dintre companiile românești prezente în clasament au aplicat inițial pentru programul regional CE Technology Fast 50, încheiat în octombrie anul acesta, iar una a aplicat direct pentru programul EMEA: Bittnet Systems din București, care s-a clasat pe locul 333, cu o creștere medie de 489%.

Cea mai bună poziție înregistrată de o companie românească în acest clasament o are ITNT SRL din Sibiu (locul 115), care a înregistrat o creștere medie de 1.433% și care s-a clasat pe locul al IV-lea în competiția regională Fast 50.

România – Deloitte 2014 Technology Fast 500

Poziția

Compania

Rata de creștere

Sector de activitate

Oraș

115

ITNT SRL

1.433%

Internet

Sibiu

333

Bittnet Systems

489%

Telecomunicații/Networking

București

355

Softelligence

459%

Software

București

362

Life Is Hard SRL

453%

Software

Cluj-Napoca

389

Teamnet International SA

424%

Software

București

420

Fortech

403%

Software

Cluj-Napoca

465

Trencadis

362%

Software

Baia Mare

Fortech este prezentă pentru a doua oară consecutiv în clasamentul EMEA, iar Teamnet International SA a șaptea oară consecutiv.

Compania franceză de vânzare de bilete online WEEZEVENT s-a clasat pe primul loc în clasamentul EMEA Deloitte Technology Fast 500. Cu peste 37.000 de utilizatori, WEEZEVENT este o companie care activează în Franța, Elveția, Luxemburg, Belgia și Canada (Québec), oferind organizatorilor de evenimente o platformă online simplă și originală de a vinde bilete la evenimente.

În ultimii cinci ani, WEEZEVENT a avut o creștere medie spectaculoasă de 43.202%. Companiile prezente în clasamentul EMEA au înregistrat, în medie, o creștere de 1.700%, comparativ cu 1.500% anul trecut.  Cu 86 de firme în clasament, Franța are cea mai bună reprezentare, urmată de Marea Britanie, cu 67 companii și Benelux cu 60.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.