La scurt timp după ce retailerul de echipamente foto F64 a anunţat introducerea plăţilor prin Bitcoin, cel mai nou şi popular sistem de plăţi...
bitcoinsLa scurt timp după ce retailerul de echipamente foto F64 a anunţat introducerea plăţilor prin Bitcoin, cel mai nou şi popular sistem de plăţi electronice, iar Coinzone, plaforma de tranzacționare pentru moneda virtuală Bitcoin, accesibilă on-line sau ca aplicație pentru dispozitivele mobile, a devenit disponibilă pentru comercianții din toată Europa, NETOPIA mobilPay anunță integrarea tranzacțiilor cu Bitcoin.

Potrivit reprezentanților NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de plăți online cu cardul din România și liderul plăților mobile de pe piața locală, compania va procesa Bitcoin în urma unui parteneriat încheiat cu BTCXChange.ro, platforma locală de tranzacționare a monedei virtuale, care numără, în prezent, peste 3.000 de utilizatori și care a tranzacționat, în 2014, plăți Bitcoin în valoare de 2,5 milioane dolari.

„Odată cu integrarea Bitcoin, facem încă un pas în viitor, iar mobilPay devine singura platformă regională care integrează toate metodele posibile de plată: card, mobil, SMS, cash, transfer bancar, apel telefonic și închidem, momentan, cercul cu Bitcoin. Toți comercianții parteneri mobilPay au acces instant, fără efort și costuri de dezvoltare la toate aceste metode de plată”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

Trends: Coinzone, accesibilă acum pentru comercianții din Europa

Peste 6.000 de comercianți parteneri mobilPay vor avea acces instant la procesarea Bitcoin, cea mai utilizată monedă virtuală descentralizată din lume, fără costuri suplimentare de dezvoltare.

„Potențialul Bitcoin, dar mai ales al tehnologiilor ce stau la baza lui, este fenomenal, fiind fundamentul următorului pas evolutiv în tot ce înseamnă on-line, nu neapărat doar servicii de plată. Dorim să susținem orice inițiativă a comunității Bitcoin din România, dezvoltatori, comercianți și utilizatori. Suntem deschiși spre viitor”, adaugă Antonio Eram.

În urma parteneriatului cu BTCXChange.ro, NETOPIA mobilPay reușește să devină primul procesator complet de plăți din România, care include și criptomoneda.

„Știrile din zilele noastre vor deveni, într-un viitor apropiat, momente de referință în dezvoltarea pieței de criptomonedă din lumea întreagă. Marcăm debutul formării unor ecosistem descentralizat și, totodată, concretizarea eforturilor comunității depuse pentru extinderea sa. Creșterea spectaculoasă a prețului de la un an la altul, cât și rata de adopție rapidă, ne fac să privim cu încredere spre viitor”, afirmă Cristian Cora, COO BTCXChange.ro.

New Trends: F64 a introdus plata prin Bitcoin

NETOPIA mobilPay este lider pe piaţa din România în ceea ce priveşte plățile mobile şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online prin card.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.