Karbonn Mobile lanseaza in Romania, exclusiv prin eMAG, Karbonn Sparkle V Android One, primul telefon dezvolat in parteneriatul Google Android One pentru smartphone-uri low-cost...

Karbonn Android One_Sparkle 3Karbonn Mobile lanseaza in Romania, exclusiv prin eMAG, Karbonn Sparkle V Android One, primul telefon dezvolat in parteneriatul Google Android One pentru smartphone-uri low-cost adresate pietelor emergente.

Dupa lansarea din UK de la finele saptamanii trecute, smartphone-ul Karbonn Sparkle V Android One devine accesibil si pe piata din Romania, la un pret de vanzare recomandat de 549 ron .

Karbonn Sparkle V Android dispune de un display 4.5-inch, IPS LCD, rezolutie de 480×854, touchscreen capacitiv, o camera spate de 5 MP, autofocus, LED flash si o camera 2 MP fata, procesor Media Tek  1,3 Quad Core Cortex-A7, 1GB de RAM, 4GB de stocare încorporat, și suport pentru card microSD cu extindere pana la 32GB. Smartphone-ul ruleaza  in stare nativa versiunea de Android Kit Kat, v. 4.4.4, avand programat un upgrade automat la noua versiune Android Lollipop, in luna ianuarie-februarie 2015.

“Principalul avantaj al  smartphon-ului  Karbonn Sparkle V Android One, in afara pretului accesibil, este reprezentat de update-urile de soft pe care le va primi automat, OTA ( over the air) , exact ca orice Google phone”, mentioneaza reprezentantii Karbonn Mobiles in Romania.

Karbonn Mobiles propune consumatorilor o abordare diferita prin programul Android One, dezvoltat impreuna cu Google, fiind primul producator care s-a inrolat in acest program Android One, la inceputul anului 2014, dorind sa ofere clientilor o alternativa  echitabila din punct de vedere pret, dar mai ales software, prin parteneritul dezvoltat impreuna cu Google.

Initial destinat pietelor emergente, Karbonn Sparkle V Android One este primul smartphone Android One care se lanseaza pe pietele din Marea Britanie,  Romania, Bulgaria,Ungaria fiind urmatoarele tari in care Karbonn Sparkle V Android One va fi prezent.

Karbonn Mobiles se afla in primii 10 producatori mondiali de telefoane mobile, avand o prezenta in peste 40 de tari si o cifra de afaceri de peste 1 miliard USD in anul 2013. Compania are un volum de telefoane vandute la nivel mondial de peste 25 milioane de unitati.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.