O căutare rapidă pe Google a cuvântului “tren” va arăta, printre primele variante de răspunsuri, amplarea celei mai apropiate gări sau orarul acestora. Iar...
googleO căutare rapidă pe Google a cuvântului “tren” va arăta, printre primele variante de răspunsuri, amplarea celei mai apropiate gări sau orarul acestora. Iar cel mai probabil, acesta nu este răspunsul pe care l-ar aşteapta un copil, acesta fiind mai interesat de Locomotiva Thomas şi de prietenii săi, decât de mersul trenurilor.

Tocmai de aceea, reprezentanţii Google au început să lucreze, pentru o parte dintre serviciile pe care le oferă, la o variantă mai prietenoasă cu cei mici.

Astfel, potrivit USA Today, vom vedea în curând noi versiuni ale motorului de căutare, ale Chrome sauYouTube, special create pentru copii. Pavni Diwanji, vice-preşedinte în cadrul Google, a declarat faptul că gigantul american va avea o serie de servicii potrivite ca şi conţinut pentru copiii de până la 12 ani, în acelaşi timp oferindu-le părinţilor uneltele necesare pentru a supraveghea activitatea online a celor mici.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.