Storm V500s se remarcă printr-un design unibody, cu linii simple și elegante care încadrează un ecran IPS de 5 inci. O noutate adusă smartphone-ului este...

V500S Grup Fata SkillStorm V500s se remarcă printr-un design unibody, cu linii simple și elegante care încadrează un ecran IPS de 5 inci. O noutate adusă smartphone-ului este procesorul Octa Core cu o frecvență de 1,4 GHz incorporat, camera foto principală de 14 MP, frontală de 5 MP și spațiul de stocare de 16 GB.

Storm V500s integrează un ecran cu tehnologie de iluminare LED și IPS ceea ce permite o vizibilitate mai bună la lumina naturală și unghiuri largi de vizualizare. Datorită procesorului Cortex A7 Octa Core cu o frecvență de 1,4 GHz și o memorie RAM de 1GB, aplicațiile, jocurile 3D și filmele preferate se încărcă și ruleze rapid, evitând efectul de lag.

Spațiul de stocare al dispozitivului de 16 GB permite atât stocarea documentelor de business, cât și a filmelor, fotografiilor, cărților, jocurilor și aplicațiilor preferate. Mai mult, utilizatorii pot accesa filmele, emisiunile și posturile TV preferate prin intermediul aplicațiilor Seenow și Antena Play preinstalate.

Totodată, E-Boda lansează și varianta Storm V500, un smartphone ce face parte din aceeași serie de design. Device-ul are un procesor Quad Core de 1,3 GHz, un spațiu de stocare de 8GB și o cameră principală de 8 MP cu funcție auto focus. Storm V500S și Storm V500 sunt disponibile pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere în varianta navy blue, respectiv neagră la prețul recomandat de 849, respectiv 649 lei.

V500S front V500S-9 V500S-18

V500S-11

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.