Cum ar fi ca în loc de bomboane, portocale şi mănuşi, să găsiţi în ghete de Sfântul Nicolae o voucher pentru o vacanţă într-unul...
Paralela 45Cum ar fi ca în loc de bomboane, portocale şi mănuşi, să găsiţi în ghete de Sfântul Nicolae o voucher pentru o vacanţă într-unul dintre oraşele pe care visaţi să le vizitaţi? După reducerile la pachetele de vacanţă propuse în Vinerea Neagră, agenţia de turism Paralela 45, una dintre cele mai mari companii de pe piaţa românească de profil, vine cu o nouă rundă de oferte.

Astfel printre reducerile propuse în perioada 3-6 decembrie, se numără un discount de până la 1.000 euro la pachetele de Revelion, la circuitele internaţionale pentru primavara-vara, dar şi oferte de early booking pentru sejururile verii cu reduceri de până la 40%.

„Continuăm reducerile de la finalul lunii noiembrie care au fost foarte bine primite de romani, cu cele de Moş Nicolae de până la 35%. Cel mai mare discount îl avem la Revelionul în Maldive de 1.000 euro/ familie, un cadou cu adevărat special de sărbători. Oferte foarte bune avem pentru toate destinaţiile, alături de discounturile de 35% se adăugă şi cele de 5% pentru early booking în Grecia, Spania şi Turcia”, declară Daniela Dumitrica, Marketing Manager Paralela 45.

Revelionul în Maldive are acum un preţ promoţional cu o reducere de 1.000 euro / familie, astfel pachetul de 6 nopţi la hotel de 5* cu transport inclus şi transfer are un preţ special de Moş Nicolae de 4.175 euro/ persoană.

Revelioanele în Dubai, Băli şi Singapore, Lisabona, Măroc, Thailanda, Las Vegas, Antalya, Praga, Roma vin şi ele cu un discount de Moş Nicolae de 30 euro / persoană. Pentru doar 369 euro/ persoană puteţi petrece noaptea dintre ani la Roma – oferta include 4 nopţi de cazare la hotel de 4* cu mic dejun, transport cu avionul şi transfer, tur de oraş şi însoţitor roman. În cazul în care alegeţi o destinaţie exotică cum este Bali şi Singapore veţi plăti 1915 euro/ persoană pentru 11 nopţi de cazare la hotel de 5 şi 4* cu mic dejun, transport cu avionul şi transfer.

Sejurile verii beneficieaza de reducerea de Early Booking de până la 35%, la acestea adăugându-se reducerea de Moş Nicolae de 5%. Un discount de Early Booking de până la 30% se aplică şi pentru Turcia plus un cadou de Moş Nicolae de 30 euro reducere pentru vacanţele în Bodrum şi Antalya unde plecările se fac din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Craiova şi Satu Mare).

Lista Moşului continuă cu Italia şi Portugalia, unde reducerile Early Booking sunt de 25% la care se adăugă cadoul 30 de euro, acelaşi cadou fiind valabil şi la circuitele de iarnă şi primăvara în Israel, Tunisia, Thailanda şi Thailanda de Nord, America de Sud, Hong Kong, Măroc. Astfel cu o vacanţă cumpărată timpuriu puteţi petrece de 8 martie la Praga (435 euro/ persoană) sau la Lisabona (465 euro/ persoană) sau puteţi admira Verona şi Carnavalul de la Veneţia (335 euro/persoană).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.