China Electronics Corporation lansează in România un nou smartphone din gama S, modelul Philips S398. Telefonul este disponibil în oferta Digi Mobil şi Arsis,...

Low.DR_S398_bk_RO_loChina Electronics Corporation lansează in România un nou smartphone din gama S, modelul Philips S398. Telefonul este disponibil în oferta Digi Mobil şi Arsis, partener Vodafone, dar poate fi achiziţionat şi de la alţi retaileri specializaţi.

“S398 se alătura celor două telefoane din gama S lansate în această vară la noi pe piaţă, şi anume S308 şi S388. Noul smartphone este un model dual sim şi vine echipat cu o platformă mobilă, complet personalizabilă în funcţie de cerinţele utilizatorilor, fie că este vorba despre jocuri, fie de vizionarea de videoclipuri.”

Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips

Low.FR_S398_bk_RO_loPhilips S398 este echipat cu un procesor quad-core de 1,3 GHz şi un ecran de 5 inch HD IPS, cu rezoluţie de 1280 x 720 dpi. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat şi are o baterie lithium-ion de 2.040mAh. În plus, Philips S398 dispune de conectivitate precum WI-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE şi GPS.

Philips S398 are încorporată o cameră cu autofocus şi blitz, de 8 megapixeli. De asemenea, telefonul are o cameră frontală de 2 megapixeli, care permite utilizatorilor să-şi facă selfie-uri sau să comunice cu prietenii şi colegii prin intermediul apelurilor video.

Smartphone-ul are o memorie internă de 8GB, 1GB RAM şi un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 de GB. Philips S398 are o carcasă suplimentară de culoare galbenă, iar preţul de vânzare recomandat este de 549 RON.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.