Dacă aţi fost cuminţi şi, mai ales, ştiţi ce vă doriţi de la Moş Crăciun şi i-aţi făcut deja o listă a cadourilor la...
NORAD Santa TrackerDacă aţi fost cuminţi şi, mai ales, ştiţi ce vă doriţi de la Moş Crăciun şi i-aţi făcut deja o listă a cadourilor la care visaţi în acest an, de acum vă puteţi relaxa şi-l puteţi urmări pe Moş, zilnic, din faţa calculatoarelor.

NORAD (Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospațială) a început numărătoarea inversă până la Crăciun şi a permis accesul la tracker-ul său, prin care întreaga populaţie a globului poate vedea, în timp real, ce face şi pe unde umblă Moşul (cel mai interesant este să-l urmăriţi pe Moş în Ajun, când începe să colinde pe la casele tuturor).

Agenţia americană a reluat şi în acest an parteneriatul cu Microsoft, aşa că vom vedea multe detalii din hărţile Bing. În plus, în afară de site-ul propriu zis, cei doi parteneri au lansat şi aplicaţiile pentru smartphone-urile cu Android, iOS şi Windows Phone.

Şi pentru că parteneriatul îi implică pe cei de la Microsoft, special pentru utulizatorii Windows Phone, asistentul personal Cortana va răspunde şi la întrebări precum “unde este Moşul acum?”.

O altă posibilitate de a fi la curent cu toate mişcările bătrânelului simpatic care ne aduce cadouri în fiecare an este oferită şi de Google, care şi-a lansat propriul tracker, atât în varianta descktop cât şi în Google Play.  Însă NORAD este pe urmele Moşului de mai mult timp, aşa că nu ne-am mira să apelaţi la această platformă, mai ales că vă puteţi bucura, până la plecarea efectivă a Moşului, şi de jocuri, informaţii despre NORAD, videoclipuri şi colinde de Crăciun.

norad-santa-tracker

NORAD_Santa_Tracker

santa_tracker

santa_tracker_2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.