Brand-ul polonez Krüger&Matz și-a completat portofoliul de tablete cu sistem de operare Android prin introducerea a noi produse, reunind întreaga serie sub numele emblematic de...

EAGLE1065Brand-ul polonez Krüger&Matz și-a completat portofoliul de tablete cu sistem de operare Android prin introducerea a noi produse, reunind întreaga serie sub numele emblematic de EAGLE.Astfel, la începutul lunii noiembrie a fost lansată tableta EAGLE1065 în două versiuni – cu sau fără modem 3G incorporat – care le oferă utilizatorilor un flux de lucru rapid și continuu, aşa cum au demonstrat notele mari primite la diferitele teste pentru dispozitive mobile.

Seria EAGLE1065 este compusă din dispozitive dotate cu tehnologie avansată, ce au la bază sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Noile tablete sunt echipate cu procesor QuadCore Rockchip3288 Cortex A17, 2.0GHz şi 2GB RAM. O altă îmbunătăţire adusă noii serii este legată de componenta grafică, EAGLE1065 având acum Mali-T764 GPU. Toţi aceşti parametri tehnici conferă noilor tablete Krüger&Matz posibilitatea unui flux de lucru rapid şi continuu şi o calitate grafică exemplară, chiar şi atunci când utilizatorul accesează jocuri video avansate.

Datorită ecranului mare, de 10.1”, rezistent la zgârieturi, cu rezoluţie de 1920×1200 pix, un unghi larg şi o reprezentare excelentă a culorilor, noile tablete le oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza fotografii excelente. O altă îmbunătăţire care diferenţiază EAGLE1065 de versiunile anterioare este o mai bună rezoluţie a camerei foto.

Camera foto din faţă, de 2Mpix, este o soluţie la îndemână pentru comunicarea pe Skype, de exemplu. Camera foto din spate, cu 8Mpix şi auto-focus, poate servi cu uşurinţă ca instrument pentru a realiza video-uri şi pentru a face fotografii în orice moment. Nu e nevoie să îţi faci griji în legătură cu capacitatea de stocare, deoarece producătorul a dotat aceste tablete cu memorie internă de 8GB şi cu posibilitatea de a o extinde cu încă alţi 32 GB pe un card microSD de memorie externă.

La fel ca şi celelalte tablete Krüger&Matz de 10”, EAGLE1065 vine în două versiuni: cu sau fără modem 3G incorporat. Această diversitate constituie o opţiune la conectarea la date prin Wi-Fi sau modem extern, ori modem intern incorporat pentru clienţii cu un stil de viaţă dinamic.

Ca întotdeauna, Krüger&Matz lansează dispozitive construite ingenios. Soluţiile tehnice menţionate mai sus, oferite de EAGLE1065, sunt încadrate în tradiţionala carcasă gri închis deja familiară pentru clienţii Krüger&Matz, din aluminiu şlefuit, cu butoane laterale.

Portofoliul de tablete de 10” Krüger&Matz include de asemenea EAGLE 1064 şi EAGLE1064G cu sistem de operare Android 4.2.2, procesor 1.6 GHz Quad-Core Rockchip 3188 Cortex A9 cu memorie de 2 GB of RAM precum şi card grafic Quad-Core Mali-400. â

Preţ de retail sugerat: EAGLE1064 – 639 lei, EAGLE1065 – 770 lei, EAGLE1065 – 899 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.