România anului 2015 va avea mai mult spor în antreprenoriat, investiții în transport, mai multe tranzacții vizând companii din România, un potențial de inovație...

romania_2015România anului 2015 va avea mai mult spor în antreprenoriat, investiții în transport, mai multe tranzacții vizând companii din România, un potențial de inovație crescut, comunități urbane cu o viziune pe termen lung – impusă de rigorile finanțării europene și proiecte de dezvoltare realizate de și pentru comunități. Sectoarele cu cea mai mare creștere vor fi industria alimentară, auto și IT&C.

Acestea sunt doar câteva dintre cele 41 de predicții din 10 industrii diferite de la construcții la IT&C, de la social media la transporturi, formulate în cadrul proiectului ProGnosis – Ziua Predicțiilor, aflat la a doua ediție.

 „Experiența și viziunea clienților și colaboratorilor noștri, puse în comun, conturează o schiță a principalelor direcții de dezvoltare din anul care vine. Proiectul oferă un bun barometru, întrucât sunt reprezentate zone diverse din economie și este un punct de pornire pentru dialog, dezbatere și schimb de idei”

Crenguța Roșu, Managing Partner DC Communication

Proiectul Pro-Gnosis, inițiat de DC Communication este o interpretare într-o cheie modernă a obiceiurilor din Noaptea de Sf. Andrei când, conform tradiției, cerurile se deschid și permit oamenilor să arunce o privire către tainele viitorului.

Dragos_Paslaru_GEA

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.