Cea de-a 16 editie de colectie a iconicului Calendar Campari 2015 intitulat “Mythology Mixology” avand-o in prim plan pe actrita de origine franceza Eva...

00 Campari Calendar 2015Cea de-a 16 editie de colectie a iconicului Calendar Campari 2015 intitulat “Mythology Mixology” avand-o in prim plan pe actrita de origine franceza Eva Green, este oficial in Romania.

Campari dedica aceasta editie celebrarii istoriei plina de culoare a bauturii ce emana pasiune si povestilor celor mai iubite doisprezece cocktail-uri clasice, avand ca ingredient principal pasiunea. Fiecare luna este dedicata unui cocktail clasic si descrie in imagini frumoasele si prea putin cunoscutele anecdote, povesti si curiozitati din spatele fiecarei retete iconice.

12 pagini desprinse parca dintr-un vis prezinta imaginativ frumoasele și prea putin cunoscutele anecdote, povesti si curiozitati din spatele fiecarei retete iconice pe baza de Campari. De la clasicul cocktail Negroni, creat de insusi contele Camillo Negroni in 1919 , la contemporanul Campari Orange Passion Campari, un twist modern al clasicului Campari Orange, fiecare pagina a calendarului exploreaza si celebreaza rețete care au trecut testul timpului si sunt inca adorate in lumea moderna de azi.

Veti putea regasi intr-una dintre povesti crearea Americano in 1933, despre care se spune ca a fost denumit dupa Primo Carnera , primul italian care a castigat titlul la categoria grea box din New York ; Campari & Seltz , cea mai populara bautura din Bar Camparino , deschis de insusi Davide Campari. Barul a sarbatorit in anul 2015 100 de ani de existenta, iar acest cocktail simplu dar somptuos este inca la fel de popular ca atunci cand a fost deschis barul, in urma cu un secol.

Eroina iconicului calendar –  Eva Green  personifica natura  clasica si eleganta a Campari in 13 tinute uimitoare create de designeri de top, intre care Vivienne Westwood , Versace , Alaia și Christian Louboutin. In spatele fotografiilor celei de-a 16-a editie a celui mai renumit calendar din lume este Julia Fullerton-Batten, un fotograf recunoscut la nivel mondial si totodata prima femeie fotograf care a stat in spatele aparatului de fotografiat pentru proiectul anual Campari.

Calendarul Campari 2015, publicat in numai 9,999 copii, nu va fi vandut, insa va fi distribuit catre toti prietenii Campari in mediul international, confirmandu-si inca o data statutul de obiect de colectie.

 01 Campari Calendar 2015 02 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_February_Campari and Seltz_LR 03 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_March_MiTo_LR 06 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_June_Boulevardier_LR 05 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_May_Americano_LR 04 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_April_Campari Orange_LR 07 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_July_Sputnik_LR 08 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_August_Old Pal_LR 09 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_September_Campari Orange Passion_LR 10 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_October_Negroni Sbagliato_LR 11 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_November_Rosa Bianca_LR 12 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_December_Campari Shaken_LR

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.