Okian.ro, cea mai mare librărie online de carte în limba engleză din România, organizează Black Friday vinerea aceasta, pe 28 noiembrie, când va scoate...
Okian BFOkian.ro, cea mai mare librărie online de carte în limba engleză din România, organizează Black Friday vinerea aceasta, pe 28 noiembrie, când va scoate la vânzare între 1.500 și 2.000 de titluri, printre cele mai căutate de publicul cititor, reduse cu până la 80%.

Potrivit reprezentanților Okian.ro, startul reducerilor specific Black Friday va avea loc începând cu orele 00:01, pe homepage-ul libăriei, care se așteaptă, până la finalul zilei de vineri, la vânzări de circa 20 de ori mai mari față de media zilnică.

La ediția de anul trecut a Black Friday, librăria a vândut 1.500 de tilturi reduse, iar vânzările au crescut de aproximativ 13 ori față de o zi normală.

„Anul acesta am pregătit aproximativ 2.000 de titluri, atât carte profesională, de business, educațională sau beletristică, cât și jocuri și accesorii. Din estimările noastre, cele mai cumpărate vor fi titlurile fantasy și beletristica modernă, semnate de autori ca John Green, titlurile lui Rainbow Rowell, seria Percy Jackson and the Olympians, seria A Song of Ice and Fire, The Sleeper and the Spindle, Where She Went, cărți pentru copii precum Diary of a Wimpy Kid – The Long Haul, dar și noi apariții de business precum Zero to One și How Google Works, sau titluri ale unor gânditori influenți precum Kissinger – World Order sau Malcolm Gladwell”, declară Tudor Benga, CEO Okian.

Managerul Okian afirmă că, la ediția de anul trecut din Vinerea Neagră, coșul mediu de cumpărături al librăriei a fost de circa 125 lei, valoare care se va menține și anul acesta.

Okian realizează comerț cu carte străină și românească de peste 15 ani, fiind unul dintre principalii comercianți de carte din România, reprezentant al celui mai mare grup educațional din lume, Pearson Education.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.