Am primit, astăzi, câteva sfaturi de time management cu ajutorul smartphone-ului de la trainerul Octavian Pantiș. Samsung Galaxy Note 4 i-a fost partener. Vă vom dezvălui și...

Galaxy Note 4_Lifestyle 1Am primit, astăzi, câteva sfaturi de time management cu ajutorul smartphone-ului de la trainerul Octavian Pantiș. Samsung Galaxy Note 4 i-a fost partener. Vă vom dezvălui și vouă cum să fiți mai eficienți, să rezolvați sarcinile mai rapid și să aveți mai mult timp pentru cei dragi.

Având ca gadget un Samsung Galaxy Note 4, putem spune cu siguranță că prin funcțiile avansate de multitasking, acesta chiar îi ajută pe utilizatori să fie mai eficienți. Cum? Pai, ecranul Super AMOLEDQuad HD (2560×1440) de 5,7 inci crește lizibilitatea unui text sau a unei imagini cu până la 25%, îmbunătățind astfel experiența de vizionare.

Prin funcția Multi Window, utilizatorii pot deschide două aplicații concomitent pe ecranul telefonului și pot beneficia de mai multă libertate cu Pop-up View, care permite repoziționarea și redimensionarea aplicațiilor și paginilor deschise, pentru a naviga mai ușor între ele.

În plus, noul S Pen oferă o utilizare mai simplă a Air Command, alături de alte funcții intuitive cum ar fi Action Memo, Screen Write, Image Clip și Smart Select, care oferă posibilitatea de a crea și salva conținut mult mai ușor. În plus, noua funcție Smart Select vă permite să adunați conținut din diverse locuri și să împărtășiți cu ușurință.

„Samsung introduce pe piață dispozitive menite să îmbunătățească viețile oamenilor, iar Galaxy Note 4 a fost dezvoltat pentru a se plia pe nevoia noastră de a fi productivi, dar și creativi. Avem mai puțin timp liber și tot mai multe activități de îndeplinit, iar Samsung Galaxy Note 4 ne ajută să ducem la bun sfârșit toate aceste sarcini, pentru a avea timp de lucrurile importante”

Alexandru Costache, Retail Manager în cadrul Samsung Electronics România

Cât de mult ne poate ajuta un smartphone să fim mai eficienți? Octavian Pantiș, time management specialist, este de părere că toate funcțiile oferite de smartphone-urile de top sunt extrem de avantajoase atunci când vine vorba de organizarea timpului și a activităților. El oferă cinci sfaturi care ajută la îmbunătățirea organizării activităților, după cum urmează:

  1. Galaxy Note 4_Lifestyle 2Notează mult – de la remindere, la liste de cumpărături și idei care vă vin pe parcurusul zilei. Eliberați-vă memoria de toate aceste lucruri, astfel vă veți concentra mai ușor la activitățile importante.
  2. Păstrați-vă telefonul aerisit – Pentru a nu pierde prea mult timp căutând aplicații în telefon, țineți-vă pe prima pagina aplicațiile pe care le folosiți în fiecare zi, și în plan secund cele pe care le folosiți mai rar.  Există și o categorie de aplicații pe care le puteți instala doar atunci când aveți nevoie de ele – spre exemplu, aplicațiile de travel, care pot încărca telefonul inutil atunci când nu călătorim.
  3. Galaxy Note 4_Lifestyle 3Grupați informațiile pe categorii – Listele cu lucruri pe care trebuie sa le faceți, listele de cumpărături și listele de persoane care trebuie contactate, toate v-ar simplifica viața dacă ar fi ordonate în categorii separate, și nu laolaltă. Același lucru se aplică și la inbox-uri, calendare, notițe sau chiar aplicații.
  4. Reduceți cât mai mult notificarile pe care le primiți pe telefon – Fie că e vorba de e-mail, mesaje text sau notificări de pe rețelele sociale, ele reprezintă o întrerupere. Oamenii spun adesea că sunt întrerupți din munca lor prea des, dar întreruperea nu e dată de alții, ci chiar de fiecare utilizator. Voi sunteți cei care au activat notificările și tot voi sunteți cei care decid ce e important pentru voi. Cu siguranță nu e nevoie să răspundeți imediat fiecărui e-mail sau mesaj.
  5. Octavian PantisFolosiți camera foto nu doar pentru fotografii, ci și pentru a reține alte informații – Puteți fotografia chitanțe, notițe din timpul întâlnirilor, cărți de vizită și alte informații pe care le puteți salva în telefon. Astfel, le veți avea pe toate în același loc și nu vă va mai fi teamă că le pierdeți.

„Smartphone-ul poate fi un asistent personal extrem de valoros.

Te poate ajuta să-ți atingi obectivele și să fii productiv, mai mult decât orice alt accesoriu pe care l-ai folosit vreodată, mai mult decât orice agendă, chiar mai mult decât calculatorul.

Totul este să știi să strunești toate facilitățile smartphone-ului, să le setezi în așa fel încât să lucreze pentru tine”

Octavian Pantiș, time management specialist și managing director la TMI România

Altfel spus, Samsung Galaxy Note 4 le oferă utilizatorilor și o gamă variată de metode rapide de a lua notițe, integrată în aplicația Samsung S Note, care face ca sarcinile zilnice să poată fi rezolvate mai rapid și mai simplu. În plus față de tastat și scris, funcția inovatoare Snap Note le permite acestora să fotografieze notițele pentru ca apoi să le transforme într-un S Note.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.