Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, va aduce pe piaţa indiană, din luna...
xiaomi note4gProducătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, va aduce pe piaţa indiană, din luna decembrie a acestui an, smartphone-ul Redmi Note 4G, primul său gadget de acest gen din India.

Xiaomi va vinde 2 variante ale acestui smartphone, Redmi Note, cu siuport 3G, şi Redmi Note 4G, ambele oarecum similare ca şi specificaţii tehnice.

Dual-sim-ul Redmi Note foloseşte Android Jelly Bean 4,2 şi are un procesor octa-core MediaTek MT 6592 de 1,7 GHz, are 2 GB de RAM şi un microSD care permite extinderea memoriei la 32 GB. Totodată, device-ul are un ecran de 5,5 inci, o baterie de 3.100 mAh şi o cameră foto principală de 13 megapixeli. Preţul la care va fi disponibil acest gadget pe piaţa din India este de 145 de dolari, potrivit oficialilor Xiaomi, fiind scoase la vânzare circa 50.000 de unităţi.

Redmi Note 4G rulează o variantă mai nouă a Android, KitKat 4.4, are un procesor Qualcomm Snapdragon 400, un microSD care poate mări memoria la 64 de GB şi un singlr slot pentru SIM.

Preţul acestei variante, care va intra la vânzare din a doua parte a lunii decembrie, va fi de 161 de dolari.

Varianta cu 4G a fost creată de Xiaomi special pentru utilizatorii de pe piaţa indiană, caracterizată de faptul că posesorii de telefoane mobile cumpără device-uri care nu sunt blocate într-o reţea specifică şi vor să aibă libertatea de a-şi schimba operatorii fără a renunţa la numărul de telefon. În plus, varianta cu 4G va permite accesul utilizatorilor la reţeaua de internet de mare viteză a ţării, chiar dacă acoperirea 4G este, în India, încă într-o fază incipientă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.