Mult aşteptatul film despre viaţa lui Jobs, bazat pe cartea scrisă de Walter Isaacson şi regizat după un scenariu al lui Aaron Sorkin, este...
steve_jobsMult aşteptatul film despre viaţa lui Jobs, bazat pe cartea scrisă de Walter Isaacson şi regizat după un scenariu al lui Aaron Sorkin, este de acum un proiect al studiourilor Universal Pictures.

Universal a achiziţionat recent drepturile de producţie ale fimului de la Sony Pictures – care a dezvoltat titlul în ultimii doi ani – , suma vehiculată fiind de circa 30 de milioane de dolari.

Filmul va fi regizat de Danny Boyle, iar starul din Inglorious Basterds şi X-Men, Michael Fassbender va fi pe lista actorilor. Alte nume grele din lista de producţie în includ pe Scott Rudin, primul regizor care a primit atât un Emmy, cât şi un Grammy, Oscar şi un premiu Tony, precum şi Mark Gordon, cunoscut pentru Cronicile din Narnia: Scaunul de Argint.

Zvonurile anterioare vorbeau despre prezenţa lui Christian Bale în roului lui Jobs, însă, la scurt timp după ce toată lumea l-a anunţat pe starul din trilogia Batman în rolul principal din film, acesta a negat informaţia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.