Philips lansează în România aparatul de bărbierit seria 9000, cel mai avansat din punct de vedere tehnologic de până acum. Pentru a demonstra superioritatea...

Philips_Provocarea_spatiuluiPhilips lansează în România aparatul de bărbierit seria 9000, cel mai avansat din punct de vedere tehnologic de până acum. Pentru a demonstra superioritatea tehnologică, capacitățile noului Philips seria 9000 au fost testate într-o varietate de condiții extreme, una dintre acestea fiind gravitația zero.

Astfel, Philips a încheiat un parteneriat cu experții pionieri în călătoriile comerciale în spațiu, XCOR Space Expeditions, pentru a testa ultimele tehnologii de bărbierit electric într-un mediu cu gravitație zero și pentru a afla dacă bărbații ar putea obține un bărbierit eficient chiar și în spațiu. Rezultatul acestui parteneriat este aparatul de bărbierit electric Philips 9000, care oferă un barbierit neted chiar și în spațiu, fără a compromite confortul.

Aparatul de bărbierit Philips seria 9000 încorporează numeroase caracteristici special create pentru a oferi un bărbierit perfect de fiecare dată. De exemplu, pentru a aborda zonele greu accesibile, unde firele de păr pot crește în direcții diferite, bărbații sunt nevoiți să insiste de mai multe ori pe aceeași parte a feței sau a gâtului în timpul bărbieritului, cauzând sensibilitate și iritații ale pielii. Dotat cu inovații intuitive testate conform utimelor standarde, inclusiv tehnologia unică de detectare a conturului, aparatul de bărbierit Philips 9000 urmărește fiecare contur al feței pentru a oferi cel mai eficient bărbierit de până acum.

Philips_Provocarea_spatiului_01Datorită tehnologiei de detectare a conturului, capetele flexibile ale aparatului Philips 9000 se pliază în opt direcții diferite pentru a detecta și pentru a urma fiecare contur al feței, rezultând un bărbierit precis care îndepărtează cu 20 la sută* mai multe fire de păr cu fiecare trecere a aparatului (*față de seria Philips Senso Touch 3D).

Știm că bărbații vor să aibă la dispoziția lor cea mai avansată tehnologie în fiecare aspect al vieții, iar noi am luat foarte în serios acest lucru”, explică Jack van Strien, CEO al diviziei Personal Care Philips. Am dus inovația la nivelul următor în timpul procesului de dezvoltare a aparatului de bărbierit Philips seria 9000 și am lucrat cu partenerul nostru XCOR Space Expeditions pentru a testa această tehnologie într-un mediu cu gravitație zero. Datorită celor mai noi progrese tehnologice, bărbații pot experimenta acum un bărbierit perfect oriunde, care lasă pielea să se simtă și să arate excelent.”

O călătorie în spațiu pentru bărbații dornici de experiențe inedite!

Divizia Philips de Îngrijire Personală a încheiat un parteneriat special pe o perioadă de doi ani cu XCOR Space Expeditions, ce vizează programul de călătorii comerciale în spațiu. Astfel, în cadrul programului, Philips oferă la nivel global 20 de bilete la bordul navelor XCOR Lynx Mark I și XCOR Lynx Mark II, precum și accesul la serviciile de formare a astronauților în cadrul Expedițiilor Spațiale XCOR.

Biletele pentru călătoria în spațiu pot fi câștigate în cadrul unui concurs care se va desfășura simultan în mai multe țări din întreaga lume, începând cu finalul anului 2014.

În România, marele premiu va fi oferit unui singur participant la concursul care se va desfășura pe web site-ul dedicat www.philips.ro/provocareaspatiului, în perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2014. Participanții trebuie sa răspundă la întrebarea: “Tu ce ai vrea sa faci în spațiu?”

Lansarea în spațiu se va face de pe aeroporturile spațiale din Mojave și Curaçao. Pasagerii vor experimenta gravitaţia zero, imponderabilitatea şi vor vedea Pământul aşa cum puţini oameni l-au văzut.

Noua serie 9000 de aparate de bărbierit de la Philips este disponibilă în România începând de la un preț recomandat de 1108 RON pentru modelul S9031, până la un preț recomandat de 2121 RON pentru modelul S9711.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.