Black Friday a venit şi a trecut la noi, însă, în State, toată lumea este în plină febră de cumpărături şi pregătiri pentru Thanksgiving...
tv-installationBlack Friday a venit şi a trecut la noi, însă, în State, toată lumea este în plină febră de cumpărături şi pregătiri pentru Thanksgiving Day (Ziua Recunoştinţei).

Aşa că gigantul din retail Amazon şi-a propus să-şi atragă o masă consistentă de clienţi punându-le la dispoziţie, pe lângă o multitudine de gadgeturi, îmbrăcăminte, cărţi, CD-uri şi electrocasnice, posibilitatea de a lua şi serviciul de instalare tot de la ei.

Aşa că, persoanele care îşi vor comanda un televizor, de exemplu, dar sunt prea ocupate ca să se mai gândească la treburi genul “nu am timp să-l instalez şi nici uneltele necesare”, vor beneficia de ajutorul meşterilor Amazon care nu vor intarzia să-l urce pe peretele din living.

Potrivit informaţiilor anterioare ale Reuters, serviciile pe care Amazon le va oferi odată cu achiziţionarea produselor pentru Black Friday fac parte dintr-o iniţiativă mai largă a companiei denumită Amazon Local Services, în care gigantul american şi-a propus să strângă la un loc ofertele de servicii ale antreprenorilor locali. În plus, pe lista de servicii se numără şi cele oferite de electricieni sau instalatori, pe care clienţii îi pot găsi mai uşor de fiecare dată când au o problemă cu ţevile din apartamente sau cu instalaţia electrică.

Momentan, Amazon Local Services este în plină testare, fiind disponibil în 9 state din SUA: California, Florida, Geogia, Kansas, New York, Kentucky, Texas, Washiongton şi Wisconsin.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.