Ansamblul Park Residences 5 are in lucru construirea a 160 apartamente de nivel mediu plus, în partea de nord a Capitalei, în sectorul 1....

Park_Residences5_NordisAnsamblul Park Residences 5 are in lucru construirea a 160 apartamente de nivel mediu plus, în partea de nord a Capitalei, în sectorul 1. Dintre acestea, aproximativ 40% au fost deja cumpărate din fază de proiect, potrivit Nordis, compania imobiliară care se ocupă în exclusivitate de vânzări. Cele mai multe apartamente vândute sunt cu două şi trei camere.

Emanuel PostoacaNordul este cea mai dorită zonă rezidențială din București, datorită proximității față de largi zone verzi ca Parcul Herăstrău şi de mari centre comerciale, a prezenței sediilor angajatorilor de top, dar și a faptului că aici nu există parcuri industriale și nici aglomerări urbane ca în celelalte zone ale Bucureștiului. Park Residences 5 este gândit pentru cei care işi doresc o viață confortabilă, într-un spațiu elegant și cu personalitate. În prima fază de construcție, apartamentele au fost achiziționate în special de investitori, spre a fi ulterior închiriate, existând o cerere mare de apartamente pentru închiriere, în această zonă

Emanuel Poștoacă, General Manager al Nordis

Ansamblul Park Residences 5 are în lucru construirea a 160 locuinţe, de la studiouri, la apartamente de două, trei, patru şi cinci camere, deservite de o zonă comercială de cca 600 mp, cu piscină, sală de fitnnes, saună, un magazin shop&go, un loc de joacă pentru copii, un salon de înfrumuseţare și un bancomat. Clădirile sunt realizate în stil modern şi au un regim redus de înălţime, demisol, parter şi patru etaje.

Structura de rezistență este asigurată de un sistem mixt de cadre de beton şi diafragme din beton armat cu planşee din beton armat, pereţii exteriori fiind realizaţi din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm, placaţi la exterior cu polistiren de 10 cm și cărămidă decorativă.

Finisajele interioare sunt de calitate superioară, cu ferestre germane cu profil Veka si feronerie Roto,  vopseluri superlavabile de import Kraft Brilliant, uși interioare de la Pinum, placaje ceramice de import Spania, baterii Grohe, obiecte sanitare din gama Villeroy&Boch, iar parchetul este triplustratificat din frasin sau stejar, marca Kahrs, adus din Suedia.

Clădirile sunt echipate cu lifturi performante Schindler, cu o capacitate de şase persoane fiecare. Complexul este prevăzut cu pază și sisteme de supraveghere video şi interfon, pentru asigurarea siguranței viitorilor proprietari.

Prețurile locuințelor din Park Residences 5 sunt cuprinse între 49.000 euro + TVA şi 190.000 Euro+TVA, în funcţie de suprafaţă şi poziţie în amsamblu.  Suprafeţele construite variază între 44 mp, pentru studiouri şi 170 mp construiţi, pentru apartamentele de cinci camere.

Lucrările la proiectul Park Residences 5 au demarat în noiembrie 2013, iar acum construcția ansamblului se află la stadiul de montare a ferestrelor şi trecere la finisaje interioare, fiind realizată în proporție de 70%. Finalizarea întregului complex este prevăzută pentru primăvara viitoare, respectiv lunile aprilie-mai 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.