După ce acum puţin timp anunţau că nu vor mai produce atât de multe modele ale smartphone-urilor din portofoliu, cei de la Samsung vin...
glam_galaxy-s5_groupDupă ce acum puţin timp anunţau că nu vor mai produce atât de multe modele ale smartphone-urilor din portofoliu, cei de la Samsung vin iar cu o veste bombă: super smartphone-ul Galaxy S5, lansat la începutul acestui an, a vândut mai puţin cu 4 milioane de unităţi faţă de modelul anterior, Galaxy S4, scrie The Wall Street Journal.

Se pare că vânzările producătorului sud-coreean au primit o lovitură destul de puternică pe piaţa chineză, deşi, pe teritoriul Statelor Unite, Samsung este încă unul dintre jucătorii de top. Astfel, în China, flagship-ul Galaxy S5 a avut vânzări cu 50% mai mici decât cele ale predecesorului său.

Gadget trends: Samsung Galaxy S5 a ajuns oficial în România – Galerie foto!

Şi cum compania a majorat producţia lui S5 cu circa 20%, este lesne de înţeles de ce acum, prin depozitele Samsung, stau cuminţi vreo câteva milioane bune de telefoane mobile inteligente.

Oficialii Samsung anunţau după primele trei luni de prezenţă pe piaţă ale gadgetului Galaxy S5 faptul că au vândut 12 milioane de unităţi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.