AVstore, primul şi cel mai mare magazin specializat pe segmentul de echipamente audio video din România, pregăteşte cele mai mari reduceri din an pentru...

Mission_SX2AVstore, primul şi cel mai mare magazin specializat pe segmentul de echipamente audio video din România, pregăteşte cele mai mari reduceri din an pentru cele mai căutate produse din portofoliul său, de la căşti, boxe, echipamente audio şi televizoare.

Produse premium sub branduri celebre de gen, precum Samsung, Sony, Sennheiser, Audio-Technica, Mission sau Dali vor putea fi achiziţionate la cele mai bune preţuri din an de către toţi cei care vor să redescopere muzica şi imaginea de calitate la ei acasă.

Astfel, reducerile vor ajunge până la 50% pentru cele mai performanţe mărci de boxe şi căşti, până la 30% pentru cele mai cunoscute mărci de televizoare şi pot depăşi 50% pentru unele dintre echipamentele audio din portofoliul companiei.

În ceea ce priveşte gama de lux, reducerile vor ajunge până la 40% pentru unele dintre cele mai exclusiviste branduri de căşti sau boxe din lume, aşa cum sunt, spre exemplu, Audeze sau Audio Physic.

Reducerile vor fi disponibile începând din noaptea de joi, 20 noiembrie 2014. Clienţii abonaţi la newsletter-ul AVstore vor primi oferta cu reducerile disponibile în cursul zilei de joi, 20 noiembrie şi vor putea face comenzi cu două ore înainte de momentul zero al reducerilor.

Prin AVstore sunt disponibile peste 40 de mărci de boxe şi căşti recunoscute la nivel internaţional, majoritatea putând fi testate, înainte de achiziţionare, în spaţiul de show-room oferit clienţilor pentru o experienţă cât mai complexă şi mai autentică.

Prin intemediul AVstore sunt, de asemenea, comercializate unele dintre cele mai cunoscute branduri de căşti audio premium din lume, compania fiind distribuitor oficial în România pentru Sennheiser şi Audio-Technica, dar şi pentru unul dintre cele mai exclusiviste branduri de gen, cum este Audeze.

AVstore este, de asemenea, distribuitor oficial în România şi pentru alte branduri de boxe recunoscute la nivel internaţional, precum Mission, Dali şi Audio Physic.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.