Cel mai recent raport al sud-coreenilor de la Samsung, unul dintre cei mai mari producători de electronice din lume, a explicat în linii mari...
samsung appCel mai recent raport al sud-coreenilor de la Samsung, unul dintre cei mai mari producători de electronice din lume, a explicat în linii mari ce a dus la reducerea profitului în cel mai recent trimestru (6,1 miliarde de dolari în T2 faţă de 7 miliarde de dolari, profitul din perioada similară a lui 2013): vânzările telefoanelor din gama Galaxy, flagship-ul companiei, au bătut pasul pe loc, în timp ce noile variante de iPhone – produse de Apple, eternul rival al companiei – şi telefoanele mai ieftine ale competitorilor chinezi au “zburat” de pe rafturi.

Aşa că, şefii Samsung şi-au propus ca de anul viitor să o ia mai uşor şi să reducă numărul gadgeturilor smart pe care le scot pe piaţă, în încercarea de a ameliora lucrurile, şi cel mai important, de a aduce iar câştiguri colosale pentru companie.

Astfel, potrivit The Wall Street Journal, aceştia ar fi declarat că intenţionează să “crească numărul componentelor împărţite atât de platformele medii cât şi de cele low-end pentru a realiza economii mai mari”. O iniţiativă pe care Samsung o poate duce la îndeplinire foarte uşor, ţinând cont de faptul că producătorul îşi face singur foarte multe dintre componentele device-urilor.

Potrivit lui Robert Yi, şeful diviziei financiare a companiei, numărul modelelor prezente pe piaţă sub brandul Samsung ar putea fi redus anul viitor cu 25-30%. S-a terminat cu variaţiunile pe aceeaşi temă, deci “la revedere” Mini, Edge, Galaxy Mega, Round şi altele.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.