Ministerul pentru Societatea Informationala a lansat miercuri, 12 noiembrie, in mod oficial, Strategia Nationala pentru Agenda Digitala a Romaniei 2014-2020. Strategia are ca obiective principale...
Adrian Barcutean, CEO Infrasoft

Adrian Barcutean, CEO Infrasoft

Ministerul pentru Societatea Informationala a lansat miercuri, 12 noiembrie, in mod oficial, Strategia Nationala pentru Agenda Digitala a Romaniei 2014-2020. Strategia are ca obiective principale dezvoltarea sectorului IT&C in Romania si crearea conditiilor unui mediu mai inteligent, mai durabil si mai favorabil incluziunii sociale. Primul proiect deja demarat este “platforma de interoperabilitate” care ar urma sa conecteze sistemele infiintate pana acum si care va fi complet implementata in toata administratia centrala si locala pana la finalul anului 2015. 

Infrasoft, proprietara brandului romanesc Documenta, propune pentru o eficientizare completa a proceselor de lucru, softuri licentiate de management al documentelor, registratura si arhivare electronica. Documenta ERP si Documenta DMS sunt solutii software special adaptate legislatiei din Romania care pot fi configurate pentru orice model de activitate, indiferent de domeniu, dimensiune sau complexitatea procesului de furnizare de produse si servicii. Prin acestea se poate beneficia la costuri foarte avantajoase de facilitati aduse de un sistem centralizat de management de date, documente si alte resurse informationale.

Platforma Documenta de la Infrasoft este un sistem de management al resurselor dezvoltat integral in Romania pe tehnologie Oracle si propune solutii de business la preturi competitive. Tehnologiile de top sunt perfect adaptate unui mediu dinamic de afaceri in care modelul de business poate sa sufere schimbari majore la intervale mici de timp. Un astfel de sistem permite o eficienta crescuta la nivel de departament si angajat, dat fiind accesul facil la setul de date necesar pentru luarea unor decizii rapide in functie de schimbarile si reactiile din piata.

Documenta DMS permite arhivarea in format electronic a documentelor si administrarea lor mai facila. Documenta DMS ofera capacitati de administrare puternice, permite versionarea si registratura electronica a documentelor si este bazata pe tehnologie ORACLE prin care se poate lucra cu volume mari de date. Solutia poate ajuta in reducerea costurilor si in eficientizarea activitatilor interne din orice firma si institutie.

Infrasoft si-a inceput activitatea in 2004, reusind in cei 10 ani de activitate sa se impuna pe piata dezvoltatorilor de software din Romania prin solutiile sale adaptate la conditiile actuale de business.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.