Oktal.ro, magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice, va demara campania de Black Friday 2014 vineri, 21 noiembrie....
Showroom OktalOktal.ro, magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice, va demara campania de Black Friday 2014 vineri, 21 noiembrie.

Potrivit oficialilor companiei, reducerile la produsele din portofoliu vor ajunge până la 60%, aceştia estimând pentru campania din aceat an încasări de două milioane de euro.

“Black Friday 2014 reprezintă un moment semnificativ pentru Oktal.ro. Reducerile pe care le oferim clienților noștri cu această ocazie au fost create în așa fel încât să răspundă solicitărilor acestora. Tocmai de aceea, am ales ca produsele care intră la reducere în 2014 să fie dintre cele care au înregistrat cereri masive pe parcursul acestui an”, a declarat Dan Dumitrescu, general manager Oktal.ro.

Astfel, printre produsele care vor beneficia de reduceri începând cu data de 21 noiembrie se numără laptopurile, televizoarele, tabletele, telefoanele mobile, electronicele, electrocasnicele, calculatoarele și componentele PC.

“Avem pregătite pentru această perioadă mii de produse care se regăsesc în topul preferințelor consumatorilor noștri, iar reducerile pe care le vom oferi ajung chiar și la 60% pentru anumite echipamente”, a completat Dan Dumitrescu.

Pentru a se asigura că sezonul de reduceri de Black Friday din acest an va fi unul de succes, Oktal a început discuțiile cu furnizorii săi încă din primăvara acestui an. În acest fel, magazinul online s-a asigurat că reușește să obțină în timp util cele mai bune oferte pentru clienții săi și că nu vor fi semnalate întârzieri în livrarea produselor.

Magazinul online a avut, de Black Friday 2013, vânzări de 1,5 milioane de euro și mizează, în acest an, pe două milioane de euro.

“De asemenea, pe lângă reducerile pe care le oferim clienților noștri în această perioadă, avem și câteva servicii adiționale, post vânzare, pe care le garantăm. Dintre acestea, menționez promisiunea de returnare a banilor în situația în care clientul dorește să returneze, în maxim 30 de zile de la cumpărare, un laptop de ale cărui performanțe este nemulțumit, dar și programul complet gratuit care îi ajută pe consumatori sa economisească timp și bani, numit E-Service”, a precizat managerul Oktal.

Împreună, Black Friday 2014 și perioada sărbătorilor de iarnă vor aduce retailerului online vânzări de aproximativ 3 milioane de euro.

Oktal.ro este primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Magazinul, administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală de comerț electronic, oferă o gamă variată de produse, precum și consultanță și servicii post-vânzare.

Totodată, Oktal.ro este membru fondator al Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO), asociație reprezentativă a magazinelor online din România, care susține interesele membrilor săi atât prin activitatea sa, cât și prin activitatea tuturor membrilor fondatori și a noilor membri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.