E-Boda întâmpină Black Friday cu cel mai nou gadget din noua generație de smartphone-uri. Rainbow V47 este un smartphone cu un design nou cu...

Rainbow V47_13E-Boda întâmpină Black Friday cu cel mai nou gadget din noua generație de smartphone-uri. Rainbow V47 este un smartphone cu un design nou cu linii simple și aspect metalic.

Caracteristici precum ecranul IPS de 4,7”, procesorul Cortex A7 Dual Core de 1,2 GHz, sistemul de operare Android 4.2 și camera foto de 8 MP îl transformă în smartphone-ul ideal pentru utilizatorii care doresc să facă un upgrade tehnologic cu ocazia reducerilor de Black Friday. Modelul Rainbow V47 va fi disponibil pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul special de 499 lei.

Ecranul IPS de 4,7 inci și rezoluția de 480×800 pixeli permite un spațiu de afișare generos, atât pentru navigarea pe Internet, accesarea jocurilor și aplicațiilor, cât și pentru vizualizarea filmelor sau accesarea celor mai noi știri.

Noul gadget E-Boda este prevăzut cu o cameră principală de 8 MP cu auto focus. Carcasa frontală cu aspect metalic, marginile rotunjite și capacul spate din material cauciucat păstrează linia de design a noii generații de smartphone-uri și îi oferă unitate, fermitate și eleganță, fiind în același timp ușor de manevrat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.