Retailerul suedez de fashion H&M, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, a anunţat pentru luna octombrie a acestui...
H&MRetailerul suedez de fashion H&M, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, a anunţat pentru luna octombrie a acestui an un plus de 14% al veniturilor în monede locale.

Potrivit oficialilor reţelei, la finalul lui octombrie 2014, numărul magazinelor deschise sub acest brand la nivel global era de 3.437, în creştere cu peste 300 de noi locaţii faţă de cele 3.081 existente la finalul lunii octombrie a anului trecut.

H&M deschide în Târgu-Jiu şi ajunge la 37 de magazine în România

Lanţul de fashion H&M a raportat o majorare de 39% a vânzărilor la nivel local în primele 9 luni ale acestui an comparativ cu perioada similară a anului trecut, până la nivelul de 64 milioane coroane suedeze (circa 94 de milioane de euro).

Compania suedeză a deschis 7 noi magazine pe piaţa din România în primele trei trimestre ale anului, ajungând la 37 de magazine în prezent, după inaugurarea celui din Târgu Jiu în urmă cu o lună.

Fashion trends: suedezii de la H&M au vândut în România haine de 94 mil. euro în 9 luni

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.