Consecvența în aplicarea politicii  de creștere a valorii serviciilor și a satisfacției utilizatorilor a confirmat: cu peste 3 milioane de produse la vânzare, Okazii.ro...

Black_November_700X500Consecvența în aplicarea politicii  de creștere a valorii serviciilor și a satisfacției utilizatorilor a confirmat: cu peste 3 milioane de produse la vânzare, Okazii.ro rămâne cel mai mare site de comerț online din România. Anul acesta pe Okazii.ro, utilizatorii beneficiaza de o perioadă prelungită de reduceri de preţuri si de noi oportunități pentru încheierea unor tranzacții avantajoase.

În timpul campaniei  Black November (care se desfășoară în perioada 3-30 noiembrie 2014) pot fi cumpărate cu reduceri de preț de până la 60 % peste 200.000 de produse din principalele categorii: Fashion& Beauty, Telefoane mobile, Auto-moto, Computere și electronice, Jocuri video și muzică, Universul copiilor, Librărie, Sport, Artă și obiecte de colecție, Casă și grădină.

Black November Okazii.ro include cele mai bune oferte selecționate în parteneriat cu vânzători independenți din întreaga țară și cu principalele magazine online din cadrul platformei. “Pe lângă reducerile substanțiale de preț, pentru noi sunt prioritare siguranța tranzacțiilor și diversificarea ofertelor, iar eforturile noastre pentru campania Black November s-au concentrat în aceste direcții.” – spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Reducerile de preț din această perioadă sunt completate pe Okazii.ro și de alte avantaje. Cumpărătorii pot achiziționa un număr mare de produse cu livrare gratuită sau cu plata în rate fixe fără dobândă.

Okazii.ro a dezvoltat noi mecanisme pentru creșterea calității mediului de tranzacționare. Dintre acestea, amintim în primul rând îmbunătățirile aduse serviciului Garanția de Livrare care a devenit un instrument complet de protecție atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători.

Produsele pot fi comandate atât online, cât și telefonic – la numărul 0374.187.888. Pentru a vedea toate ofertele incluse în campania Black November Okazii.ro, accesați acest link.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.